Den filippinske boksestjerne Manny Pacquaio antyder, at hans længe ventede boksekamp mod amerikanske Floyd Mayweather potentielt kan blive den sidste. Forberedelserne til braget kan således blive med tilbagetrækning i baghovedet.

Manny Pacquaio er 36 år gammel og har netop indgået en aftale om at bokse den største kamp i karrieren den 2. maj mod Floyd Mayweather. Nu, hvor karrieren er på sit allerhøjeste, lufter han muligheden for, at han snart indstiller sin flotte karriere.

»Det nærmer sig. Vi vil annoncere det,« siger han til den lokale tv-station ABS-CBN, men uddyber det ikke nærmere.

Boksefans verden over har i lang tid længtes efter en kamp mellem de to stjerner. Las Vegas lægger hus til braget mellem Pacquiao og Mayweather, der regnes for de bedste kilo-for-kilo-boksere i nyere tid.

Floyd Mayweather har længe erklæret sin kærlighed for penge, og netop dette var ved at sætte en stopper for de to giganters møde. Pacquiao har således måtte nøjes med en mindre del af kagen end sin modstander, for at de kunne få aftalen på plads.

»Hvis vi kun tænkte på vores stolthed, så ville vi aldrig skulle kæmpe. Hvis vi fik det samme for kampen, ville kampen ikke være blevet til noget, så jeg gik med til at få lidt mindre,« siger Pacquiao.

I amerikanske medier ventes det, at Mayweather bliver betalt omkring 790 millioner kr., mens Pacquiao vil kunne gå på pension næsten 530 millioner kr. rigere.

Pacquiao er den første bokser nogensinde til at være verdensmester i otte vægtklasser, og han går Mayweather i møde med 57 sejre (38 KOs), 2 uafgjort og 5 nederlag.

Mayweather har vundet alle karrierens 47 kampe, hvoraf 26 er vundet på knockout. Bookmakerne i Las Vegas har ham som favorit til kampen i maj.