Jeg er ramt af ulovlighederne i Jobcenter Lærkevej i København. I oktober blev jeg indkaldt til samtale med en nyrelæge på Jobcenter Lærkevej. Han skulle gennemse mine tidligere lægeerklæringer og statusattester, som er udarbejdet af diverse læger og specialister i forbindelse med min sygdom.

Der ligger ca. 135 siders lægeakter, og i betragtning af at hver side koster ca. 1.000 kr., så ligger der for en formue sagsakter vedrørende min slidgigt – alene i jobcenteret. Denne samtale var et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, alene fordi jeg fik muligheden for at dokumentere ulovlig lægefaglig virksomhed i Københavns Kommunes lokaler.

Lægen, der forestod samtalen, kom fra et privat firma. Manden skulle kunne udrette mirakler ved at finde fejl og nye behandlingsmuligheder i min sag, og det gjorde han ved bl.a. at oplyse, at jeg ikke er udredt for sukkersyge!

Flere læger har dog tydeligt beskrevet, at min sygdom er stationær, varig og uhelbredelig, men lægen skulle udrette mirakler, garanteret kun for at fastholde mig på lavest mulige ydelse.

Jeg havde medbragt en bisidder ved samtalen, og vi aftalte at optage samtalen på mobilen, og det er vi glade for i dag. Lægen forsøgte, ved at gøre brug af ikke-godkendt diagnosticik – funktionelle lidelser - at overbevise mig om, at 17 dejlige kvinder fra Dubai ville kunne gøre underværker, hvis de fik lov at bade mig. Ja, du læste rigtigt. Han fik lov at kvaje sig færdig.

Hvorfor blev jeg ikke indkaldt til samtale med speciallæge i reumatologi?

Jeg anmeldte lægen samt tilhørende firma for ulovlig lægefaglig virksomhed, alene fordi han og firmaet ikke var registreret på adressen i Jobcenter Lærkevej. Og for nylig stod vores fungerende integrations-og beskæftigelsesborgmester Mia Nyegaard (R) frem og fortalte, at virksomheden var ulovlig i jobcenterregi.