Newcastle - Bournemouth 
Det er svært at se mange mål komme i denne kamp. Newcastle scorede godt nok tre gange mod West Ham, men alle tre mål faldt efter dødbolde og var ikke et udtryk for, at Newcastle har fundet nye takter frem offensivt. Bournemouth har i de seneste kampe spillet mere defensivt end man normalt ser fra dem, og der har da også været blot to mål i deres fire seneste kampe og heller ikke voldsomt mange chancer. Gæsterne har Jefferson Lerma i karantæne, hvilket er et lille minus for dette spil, men matchuppet mellem de to hold ligner ikke mange mål.

Under 2,5 mål i kampen
England Premier League, klokken 16:00
Odds 1,80 er fundet hos Betfair Sportsbook


Inter - Verona
Verona har været en af de positive overraskelser i denne sæson. De har været stærke defensivt og på intet tidspunkt lukket mere end to mål ind i samme kamp, selv om de har været på udebane mod både Juventus og Napoli - og kun i Napoli har man tabt med mere end ét mål. Inter har gang i en fantastisk sæson, men de vinder for det meste kun med ét mål, når de vinder - ikke siden første runde mod Lecce har man hjemme vundet med mere end ét mål. Gæsterne mangler godt nok Miguel Veloso på grund af skade, men værdien skal være på dem.

Verona taber med maksimalt ét mål
Italien Serie A, klokken 18:00
Odds 1,88 er fundet hos Bet365 (asian +1,5)


B 93 - HIK
Der er givetvis blevet jublet i Hellerup, da nyheden om flytning af denne kamp fra græs til kunstgræs tikkede ind. HIK spiller og træner kun på kunst, og det teknisk stærke mandskab har stor fordel af at spille på dette underlag. B 93 er et mere fysisk mandskab, som ikke har præsteret specielt godt på kunstgræs, og da også tabte for to uger siden til oprykkerne Holbæk på dette underlag. De har midtbanekrigeren Godwin McKay i karantæne oveni, og på et underlag, der klart favoriserer HIK, er det svært at se, at denne kamp skal vurderes nærmest helt lige.

HIK vinder kampen
Danmark 2. division pulje 1, klokken 12:00
Odds 2,50 er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme