Fredag aften er der som altid X Factor på DR1 og i farezonen denne uge står to af Mette Lindbergs grupper.

Afgørelsen stod mellem Ladies With Attitude og Vkation.

»I har begge gjort et kæmpe stort stykke arbejde i dag,« siger Remée.

Men kun én gruppe kan stå tilbage.

Fordi det er Mette Lindbergs to grupper, så er det hende, der i sidste ende skal vælge, hvem der ryger ud af X Factor.

»Jeg synes, at I alle fire synger helt vildt godt,« siger en berørt Mette Lindberg.

Selvom hun havde mange rosende ord til begge grupper, så endte hun altså med at sende gruppen Vkation videre, hvilket betyder, at vi må sige farvel til de to piger fra Ladies With Attitude.

Men uanset indsats måtte de to piger i Ladies With Attitude altså opgive håbet om en sejr i talentshowet og en videre rejse i de kommende liveshows.

Og efter afgørelsen kunne Zara knytte et par ord til oplevelsen:

»Det har været den vildeste rutsjebanetur – og det er stort i sig selv, at vi kom så langt.«

Ifølge bookmakerne var det også efterskoleveninderne Ladies With Attitude, der stod svagest i fredagens liveshow. Spådommen fra Danske Spils odds-ansvarlige var nemlig allerede inden showet, at Ladies With Attitude stod til at ryge ud fredag aften.

»Statistikken siger, at har du været i farezonen én gang, så ryger du ud, når du står der for anden gang, så Ladies With Attitude skal håbe på, at de undgår farezonen, hvis de skal blive i konkurrencen. Men i sidste ende, så tror vi, at de ryger ud, hvilket vores odds på 1,50 også peger på,« siger oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Brugerne på det sociale medie Twitter er generelt enige i Mette Lindbergs beslutning om at sige farvel til pige-gruppen.

En bruger mener, at hvis ikke Mette havde sendt Ladies With Attitude ud, så ville hun slet ikke have nogen deltagere tilbage efter næste uge.

Men det er ikke alle, der er begejstret for Mettes beslutning.