6 minutter. Det var det Tyskland skulle bruge på at score fire mål og udbygge deres føring fra 1-0 til 5-0 mod Brasilien i VM-semifinalen tirsdag aften. Dermed kunne man ved et lille ærinde have misset det vigtigste moment i kampen, der endte med 7-1.

Derfor har BT samlet en liste over 12 ting, man kan lave på seks minutter, for at sætte det op mod, hvor hurtigt Tyskland smækkede de fire kasser ind.

1. Samleje
Ifølge flere undersøgelser, som udføres af Gud ved hvem, har det vist sig, at et gennemsnitligt samleje tager 5 minutter og 24 sekunder. Dertil er det nok ikke medregnet, at man skal have tøjet af og på igen og måske også få tændt for fjernsynet.

2. En halvleg i FIFA

Der er jo altid lige tid til en halvleg af computerspillet FIFA, og sådan en tager ved standard-indstillingerne i spillet seks minutter. Hvis man derfor lige havde tænkt sig, at få spillet en kamp færdig eller sætte en i gang, så kunne man have misset et stykke fodboldverdenshistorie.

3. Den tid Monte Carlo-drengene ejede Holger Danske-statuen
Det nu afsluttede eftermiddagsprogram på DR's P3, Monte Carlo, nåede at eje Holger Danske-statuen i seks minutter, indtil de blev overbudt på en auktion på nettet. I den tid kunne de også have set Tyskland lave fire mål.

4. Hovedbanegården til Parken

Forestil dig, at kampen blev spillet i Parken, og du kommer til København på Hovedbanegården. Her tager det ifølge Krak seks minutter at køre fra stationen til Parken, men på det stykke tid ville tyskerne kunne score seks gange.

5. Lave to portioner popcorn
Der er mange ting, der hører sig til på en god fodboldaften. En af dem er snacks, og her er en af de mest gængse popcorn. Og mens man venter på, at de to pakker, som er normalt, bliver poppet i mikrobølgeovnen, har Tyskland lavet fire mål. Måske dumt at lave, når kampen allerede er i gang, men sådan kan det jo gå, hvis man er løbet tør.

6. Handle i Fakta og nå tilbage
Man skal have undgået kommercielt TV i mange år, for at misse, at det kun tager fem minutter at handle i Fakta, så hvis man tager derned, som lige tager et stykke tid, tager sin varer, betaler og tager hjem, så har man alligevel misset fire mål.

7. Høre to Melodi Grand Prix-sange
Man kan nemt blive forgabt i de populære popsange, som sangene fra Melodi Grand Prixet kan blive, og måske hører man lige to sange, som hver tager tre minutter, hvilket de skal efter reglerne, og puf, så har man misset fire tyske mål.

8. Når politiet laver en lynaktion på Christiania.
Tilbage i april lavede politiet en aktion på Christiania, som kun tog seks minutter, hvor man lukkede et par boder og anholdte et par folk.

9. Den lille film om Anders Ands sneboldkamp mod nevøerne
Den gode, gamle film, som altid er en del af Disneys jule-udsendelse, hvor Anders And tager ud i sneen og til sidst er han i krig mod sine nevøer Rip, Rap og Rup. Den tager seks minutter. Så mens Anders ikke kan slå sine nevøer, kan Tyskland derimod bruge den tid på at lave fire kasser.

10. En rygepause

Der er selvfølgelig forskel på, hvor lang tid man bruger på at ryge en cigaret, men et tal som seks minutter er ikke helt ved siden af. Det betyder, at hvis man har været rygetrængende i kampens 23. til 29. minut, har man misset fire tyske mål. Ærgerligt.

11. Koge det perfekte æg
En forsker fra Exeter University har fundet ud af, at det tager i underkanten af seks minutter for et æg omkring de 63 gram at blive kogt til perfektion. Den æg-sult kunne så også have kostet oplevelsen af fire tyske scoringer, hvis man havde ført lysten ud i livet midt i første halvleg.

12. Fra alkohol til hjerne
Havde du taget en tår øl i sekunderne før tidspunktet for tyskernes anden scoring, så havde alkoholen endnu ikke nået at ramme din hjerne, før der stod 5-0 på tavlen. Den proces tager nemlig seks minutter.