Den historiske semifinale ved VM I Brasilien mellem Tyskland og Brasilien, der endte med vanvittige 7-1 til tyskerne fik det sociale medie Twitter til nærmest at eksplodere, da der blev slået rekord for flest tweets.

Det gav også en del skægge billeder, der primært havde til opgave at gøre grin med de arme brasilianere.

Noget af det der gik mest igen, var billeder med relation til den store Jesus-figur, der står over Rio, som måtte tage sig til hovedet over det traumatiske nederlag for brasilianerne.En anden var en, hvor Jesus-figuren var udskiftet med en figur af den tyske kansler Angela Merkel, som symbol på, at hun også har helt styr på Brasilien.En klassiker, der er brugt en del gange før, er den såkaldte heatmap, der normalt viser, hvor en spiller har været mest i løbet af kampen.

Her viser den hvor Brasilien og Tyskland har været placeret i 7-1-kampen, på en lidt fræk måde.Der er ikke noget så fint, som når, man flygter fra hvor man kommer fra, når det går skævt. Brasilianeren Pele blev derfor sat som den mand, der skulle udsættes for et billede og en tekst om, at han bestemt ikke var fra Brasilien, men derimod Ghana.En af de fans, der har været mest gang i under VM, er 'adios-manden', der efter flere holds forskellige exit fra VM-slutrunden har været klar med en tavle med ordet 'adios' efterfulgt af landets navn, der er ude.

Men nu er det så hans tur til at blive hånet, hvor det blev sat sammen med, at Justin Bieber havde en indflydelse i nederlaget. Tidligere ved VM var det nemlig en stor joke på Twitter, at Bieber var skyld i, at Spanien var ude, da han havde taget et selfie med deres trøje på.

Da han så havde haft et brasiliansk flag med sig på en balkon, så måtte det jo være Brasiliens tur til at forlade turneringen.Ifølge flere brugere på Twitter skulle Brasilien også have fået et nyt flag nu med inspiration fra kampen og de bolde, der blev sendt i nettet.Den tidligere argentinske verdensmester og måske bedste gennem tiderne, Diego Maradona, kunne ikke holde sig tilbage, da han både viste nederlagets størrelse med fingrene og et skilt frem med ordene 'jeg vidste det'.

Den store sejr fik også et par tyske kvinder på Twitter-banen. Det var blandt andre den tidligere tennis-stjerne Steffi Graff og supermodellen Heidi Klum, der begge måtte fremvise deres glæde for den tyske sejr.

Og sidst men ikke mindst, så kunne Belgiens Romelu Lukaku tydeligvis ikke tro sine egne øjne, da han så kampen.