Man kunne forestille sig, der var godt gang i Mathias Gidsels telefon i disse dage.

Det er der muligvis også. Men det er bare ikke noget, landsholdsstjernen selv bemærker så meget.

»Jeg har heldigvis slået notifikationer fra, så der er ikke så meget røg på telefonen,« fortalte han efter storsejren på 36-21 over Bahrain.

»Men vi kan selvfølgelig godt mærke, hvor stor opbakning vi har. Og hvor meget den her lille sport betyder. Vi bliver mindet om, at vi er en del af noget større. Vi er godt nok 20 mand af sted, men vi spiller for et helt land. Det er dejligt at se, der er så stor opbakning.«

Igen søndag aften var der rødt og hvidt over det hele i Malmö Arena, og de fik i den grad noget for pengene. Takket være blandt andre Mathias Gidsel, der flere gange drev enormt gæk med modstanderen, og publikum kvitterede med store jubelbrøl.

Den 23-årige stjerne, der igen blev kåret til 'Kampens Spiller', flirtede da også med lægterne flere gange undervejs.

Det lagde han heller ikke skjul på, for endnu en gang var kulissen vild, og Nikolaj Jacobsens tropper blev båret frem af en enorm vokal styrke.

»Jeg lever for sådan nogle oplevelser. Det har været helt ekstatisk i Malmö Arena, og det var det igen. Mange trodsede stormen og stormvarsling – så derfor skal vi spillere selvfølgelig være gode til at give tilbage. Vi skal være koncentrerede, spille godt og vinde, men vi skal også være udadvendte og vise, de er der,« lød det fra Mathias Gidsel.

Landsholdet er videre til mellemrunden ved årets VM. Der mangler dog lige en sidste gruppekamp mod Tunesien, hvor en sejr vil betyde, at Danmark tager fuldt hus – fire point – med videre.