Luis Suarez' appel til FIFA om den fire måneder lange karantæne fra al fodbold er blevet afvist. Det skriver FIFA på sin hjemmeside.

Det internationale fodboldforbund har også afvist klagen over den 100.000 schweizerfranc store bøde og de ni kampes karantæne fra Uruguays landshold, der blev givet til Luis Suarez efter, han bed den italienske landsholdsspiller Giorgio Chiellini i en gruppekamp ved VM i Brasilien.

Det er FIFAs appeldomstol, der har stået for behandlingen af sagen, og meddelelsen er også givet til Uruguays fodboldforbund og Luis Suarez, lyder det.

Dog behøver det ikke være helt slut for Luis Suarez. Der er stadig mulighed for at anke sagen til Sportens Voldgiftsret, CAS.

Her er det både muligt at anke for Suarez selv og for det uruguayanske fodboldforbund. Det fortæller Delia Fischer, der er talsmand for FIFA i sagen om Suarez.

Suarez har efter sin appel været ude og undskylde til Giorgio Chiellini - og den italienske forsvarsspiller har faktisk accepteret undskyldningen og givet udtryk for, at straffen til Suarez er alt for hård, men det har FIFA altså ikke valgt at lytte til.

Indtil Suarez' bid på skulderen af Giorgio Chiellini havde Liverpool-angriberen haft et stærkt VM, hvor han havde været den afgørende spiller med to mål i kampen mod England. Men det hele fik en brat ende for ham efter biddet. Uruguay måtte forlade VM i 1/8-finalen efter en kamp mod Colombia, der endte med et 0-2-nederlag.