Kig en gang på billedet. Her ser du en helt uskyldig kvinde, der i denne uge er gået viralt på de sociale medier. Men kig lige en ekstra gang.

For ved andet blik finder du måske årsagen. Efter billedet er blevet lagt ud på de sociale medier, har mange personer tilkendegivet, at hendes højre arm ligner… ja, noget andet. I hvert fald, hvis man har sine lumre "briller" på.

Kvinden på billedet er den britiske madguide Jamima Campion på en restaurant i Manchester. Ved siden af hende står de to britiske børneunderholdnings-værter Barry og Paul Chuckle, og den sammensætning har affødt mange reaktioner på blandt andet Twitter.

Årsagen til de mange reaktioner er en optisk illusion, hvor det kunne se ud som om at indholdet i kvindens arm er noget mere pikant, end ved første øjekast. Efterfølgende skrev Jamima Campion selv følgende på Twitter:

»Venter på den dag, hvor jeg ikke vågner op til hundredvis af notifikationer og venneanmodninger.«

Den opdatering blev senere fulgt med følgende kommentar til den britiske medie Daily Mirror

»I begyndelse tænkte jeg 'Oh my God.' det er så pinligt, men nu har jeg ikke noget imod det. Det er bare sjovt, og alle på mit arbejde, og alle mine venner synes også, det er sjovt,« siger  Jamima Campion