Ayanna Dookie fra Brooklyn i USA havde lavt selvværd og vendte derfor det blinde øje til sin kærestes utroskab. Lige indtil hun opdagede, at han var morder.

Det lyder som et vanvittigt påfund, men ikke desto mindre opdagede Ayanna Dookie, at hendes kæreste havde slået en kærestes ekskæreste ihjel. Det afslørede hendes ven, da han skrev og beklagede, hvad der var sket. Det lyder som en dårlig joke, og selvom hun er komiker, var det ikke ligefrem morsomt.

Vi er helt tilbage i 2008, men den vilde historie ser nu i dagens lys i New York Post.

Spike blev kæresten kaldt. Og hvis Ayanna Dookie googlede hans rigtige navn, blev hun mødt af et gys.

»Jeg tændte min computer og skrev navnet på min kæreste gennem tre år. Jeg frøs, da jeg læste ordene: 'Anholdt for mordet på sin kærestes ekskæreste',« siger Ayanna Dookie til New York Post.

Læs også:

Det gav ikke mening. Hun var jo kæreste med ham, og i en alder af 24 år var det den eneste kæreste, hun havde haft, så det kunne jo ikke være hendes ekskæreste, han havde slået ihjel. En journalist måtte have misforstået noget.

Men sandt var det. En Google-søgning kunne nemlig afsløre, at Spike havde slået en kærestes tidligere elsker ihjel. Men den kæreste var bare ikke Ayanna Dookie. Ergo havde han været hende utro.

»På det tidspunkt var det ødelæggende for mig - ikke fordi jeg havde fundet ud af, at han var mig utro, men fordi min kæreste pludselig sad bag tremmer, og det kostede 100.000 dollars at stille kaution,« siger 33-årige Ayanna Dookie.

Læs også:

Hun var ellers lykkelig, da hun endelig mødte Spike til en fest. Nu havde hun fundet det forhold, hun længtes efter. Men efter et år i forholdet antydede en fremmed kvinde, at hun 'kendte Ayanna Dookies kæreste et sted fra' - sagt mellem linjerne: Hun havde set ham med en anden kvinde.

Ayanna Dookie havde det dog fint med at leve sit liv i fornægtelse. Hun var blot glad for at have en kæreste. Men at opdage, at han var anholdt for et mord, det var alligevel dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Det viste sige, at den ene af kvinderne, han var utro med, havde en skør ekskæreste. Han brød ind i hendes hus, mens Spike overnattede der, og det blev for meget for Spike. Han skød og dræbte ham med otte skud.

Læs også:

»Først stod jeg ved hans side - til stor forbavselse for mine venner - men så fik jeg et wake-up-call. Værdsætter jeg mig selv så lidt, at jeg skal spille den loyale kæreste, når han har behandlet mig så dårligt? Jeg kontaktede ham aldrig igen, men jeg har hørt en fugl synge om, at hans advokater fik ham fri med selvforsvar som begrundelse,« siger Ayanna Dookie til New York Post.

I dag kan hun ikke tro, at hun havde så dårligt selvværd dengang. Nu har hun en fast kæreste og mener på mange måder, at Spike gjorde hende en tjeneste.