Rædslerne på egyptisk stadion sammenlignes med krig.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Dårligt havde dommeren fløjtet af, før helvede brød løs. Da flere tusinde aggressive fans invaderede banen, barrikaderede Al-Ahlys sig på stadion.


SE BILLEDERNE:
EGYPT SOCCER CLASHES PORT SAID

 

- Myndighederne har forladt os. De har ikke beskyttet os. En fan er lige død i omklædningsrummet lige foran mig, fortæller Mohamed Abou-Treika skrigende under et opkald med klubbens kanal. Det skriver siden Ahram Online. 

- Folk er døde, vi ser lig nu. Der er ingen sikkerhedsstyrker eller bevæbnede vagter til at beskytte os, fortalte angrebsspilleren Mohamed Barakat til kanalen ifølge Ahram Online.

- Myndighederne er bange for at aflyse turneringen, fordi de kun tænker på penge. De er ligeglade med folks liv, siger en spiller ifølge mediet. 

De chokerede øjenvidnesbyrd fortsætter:
 
- Det her har intet med fodbold at gøre. Det er krig og folk dør foran os. Der er ingen ambulancer eller sikkerhed, fortæller spiller Abo Treika til El-Ahly-kanalen.

- Det er en forfærdelig situation, og vi må aldrig glemme denne dag, siger han.
 
En tredje spiller, Ahmed Nagy, sammenligner omklædningsrummet med et lighus, ifølge Al-Arabiya.
 
Onsdag aften dansk tid invaderede fodboldfans et egyptisk stadion. Sammenstødene har ført til 73 døde og over 1000 sårede, ifølge nyhedsstationen Al-Jazeera.