Egentlig var de stadig kærester, da 28-årig Marie Wright bad om en pause fra 27-årig Alexander Cooper. Hun havde brug for lidt luft, og det foregik uden dramatik. Hvad hun ikke vidste var, at han i stedet flyttede ind på hendes loft.

De datede stadig, og Alexander Cooper stod ved hendes side, da hun første gang blev afhørt af politiet om de mystiske hændelser. Politiet fandt fingeraftryk på loftslemmen, men de undersøgte aldrig selve loftet. Marie Wright og hendes roommate, Sarah, fik i stedet blot at vide, at de skulle skifte låsen i hoveddøren.

Der forsvandt en pizza fra fryseren og andet mad fra køleskabet, en toiletrulle og nogle cigaretter. Ligesom puder fra kvindernes senge og sofa forsvandt - og samme med noget sengetøj. Hvad de ikke vidste var, at Cooper byggede sig en lille rede på loftet.

»Det var ligesom en gyserfilm,« siger Marie Wright.

Marie Wright og ekskæresten Alex Cooper
Marie Wright og ekskæresten Alex Cooper Foto: SWNS.com
Vis mere

Som om historien ikke er skræmmende nok i sig selv, lod Cooper tydeligt som om, han ikke kendte noget til den 'måske mystiske beboer på loftet'. Ifølge Mirror lavede han ligefrem et lille show ud af den uhyggelige situation og gennemsøgte loftet bevæbnet med et koben, mens han beroligende fortalte sin kæreste og hendes roommate, at der intet var at frygte. Der var ingen på loftet.

Læs også:

Læs også:

»Til at begynde med grinte vi af det, men da vi fortalte folk om vores oplevelser, gik det op for os, hvor alvorlig situationen var. Der havde været en i vores hus, og det var skræmmende,« fortæller Marie Wright, som nu vil til at være en smule mere påpasselig, når hun møder nye personer, til Mirror.

I fjorten dage nåede han at bo på loftet, selvom kvinderne havde en stærk mistanke om, at der var noget helt galt.

»Han skrev sms'er til mig deroppe fra. Han skrev, at han ikke kunne besvare opkald, fordi hans telefon var i stykker. Men i virkeligheden var det fordi, han sad oppe på loftet,« siger Sarah, der er Marie Wrights roommate.

Foto: SWNS.com
Vis mere

Sarah valgte selv at tage sagen i egen hånd, fordi det hele blev mere og mere mystisk. Ved selv at undersøge loftet opdagede hun Coopers alternative boform. Alle de ting, der var forsvundet i løbet af de to uger, var at finde på deroppe. Sammen med en pose med Coopers tøj i.

»Det er mit liv, han i sidste ende har leget med,« understreger Marie Wright, som samtidig fortæller, at han virkede helt normal til at starte med. Han sendte søde sms'er, og så forelskede de sig langsomt i hinanden.

»Han sagde søde ting til mig - at jeg var smuk. Og det giver mig myrekryb nu,« siger hun.

»Da jeg havde fundet ud af, at det var ham, ringede han til mig. Men jeg kunne ikke røre telefonen. Jeg var så skræmt. Og jeg har ikke talt med ham siden. Jeg føler, det var min skyld det hele, fordi jeg stolede på ham, og fordi han var min kæreste. Selvom jeg godt ved, det ikke er mig, den er gal med.«

Cooper er blevet idømt 16 måneders fængsel for tyveri og svindel. Ud over at stjæle husly og mad fra de to kvinder, brugte han også Marie Wrights kreditkort til at tage hurtige lån. I alt har han stjålet 450 pund fra kreditkortet og 200 pund i kontanter.

»Hvis han manglede penge, kunne han bare have spurgt om dem. Så ville jeg give ham dem,« siger Marie Wright.