Der var store forventninger til Caroline Wozniacki i årets udgave af US Open. Så sent som sidste år spillede hun sig helt frem til finalen i den amerikanske Grand Slam-turnering. I år måtte Wozniacki dog forlade turneringen allerede efter anden runde.

Natten til fredag dansk tid var Caroline Wozniacki på banen, og den danske tennesstjerne var på en på papiret overkommelig opgave mod verdens nummer 149, Petra Cetkovska. Men tjekken formåede i den grad at slå fra sig.

Caroline Wozniacki kom dårligt fra start og tabte første sæt med 6-4. I andet sæt kom 25-årige Wozniacki langt bedre med. Takket være et sent break blev sættet vundet med cifrene 7-5. Og så skulle de to duellanter ud i et tredje sæt.

Læs også:

Og det blev særdeles dramatisk. Spillet bølgede frem og tilbage - men ved stillingen 6-5 til Caroline Wozniacki lignede det dansk sejr.

I Petra Cetkovskas serv spillede Wozniacki sig frem til fire matchbolde, men danskeren formåede ikke at gøre arbejdet færdig. I stedet vandt Petra Cetkovska partiet, og dermed var det nødvendigt med en tiebreak.

Her var tjekken suveræn. I løbet af ingen tid bragte hun sig foran 6-1 - og på sin første matchbold var triumfen en realitet.

Læs også:

Dermed må Caroline Wozniacki altså sande, at det heller ikke bliver i år, at hun vinder sin første sejr i en af de helt store turneringer.