Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Eintracht Frankurt har indtil videre ikke kunne blive enige med Brøndby IF om en transfersum på Lukas Hradecky. Men målmanden er fortsat et emne i den tyske klub.

Det er ikke nogen hemmelighed, at interessen går begge veje mellem Brøndys førstemålmand Lukas Hradecky og tyske Eintracht Frankfurt.

Men som BT tidligere kunne fortælle, havde Brøndby i første omgang sat et prisskilt på 2 mio. euro - omkring 15 millioner kroner -  på målmanden. En pris, som Eintracht Frankfurt ikke var villig til at betale.

Forhandlingerne mellem de to parter er dog ikke gået i stå. Det fortæller manden, som klubberne forhandler om.

»Frankfurt er selvfølgelig stadig det optimale, fordi de har vist størst interesse. Vi forhandler stadigvæk, og det er det eneste, jeg kan sige,« fortæller Lukas Hradecky til bt.dk.

Efter kampen mod Beroe sidste torsdag blev Lukas Hradecky længe nede ved Brøndbys fans. Rygterne gik derfor på, at det var målmandens sidste kamp i den gule trøje.

Men i søndags var han med igen mod OB, og det er også forventet, at han starter mod cypriotiske Omonia på torsdag. Det er derfor svært for ham at sige, hvornår der kommer en sidste Brøndby-kamp.

»Det kan godt være, det bliver den sidste. Men det kan også være, det ikke gør. Så på den måde er situationen den samme som sidste uge. Jeg kan ikke give dig et ærligt svar på det,« siger Brøndby-målmanden.

Andre læser også