På trods af en svær udekamp mod Sønderjyske valgte FC Midtjyllands træner, Jess Thorup, at starte med flere unge spillere.

Der var langt fra stjerneglans over FC Midtjyllands startopstilling, da de fredag aften mødte Sønderjyske. Alexander Munksgaard, Jonas Gemmer og Frederik Møller var foretrukket over store navne som Jakob Poulsen, Pione Sisto og André Rømer.

Det var derfor en glad Jess Thorup, der efter kampen kunne konstatere, at hans lettere uerfarne hold havde vundet 2-1 over Sønderjyske.

»Det er et svært sted, vi vinder. Vi var i perioder mast, og de sad fuldstændig på os. Vi skaber ikke nok chancer, og vores små. vævre typer kunne ikke finde plads. Derfor viser spillerne stor moral og tro på egne evner ved at vinde i dag,« siger Jess Thorup til Eurosport DK.

Selvom det langt fra var en overbevisende kamp, fortryder Jess Thorup dog ikke sine valg i startopstillingen. Blandet andet fordi holdet skal spille fire kampe på ti dage, hvor det i midtugen gælder kvalifikation til Champions League.

»Vi har et meget presset program, hvor vi bliver nødt til at give vores spillere som Jakob Poulsen og Pione Sisto pause. De unge viste heldigvis vejen i dag, og det giver dem nogle vigtige lærepenge,« siger FC Midtjyllands træner.