Det var noget af en bombe, der torsdag aften sprang i FC Midtjylland, da Glen Riddersholm meddelte, at han med øjeblikkelig virkning stopper i klubben.

Det var ikke kun fans og journalister, der blev chokeret over meldingen. Det gjorde også FC Midtjylland-spilleren Jakob Poulsen, som fik beskeden cirka en time, før klubben offentliggjorde Riddersholms farvel.

Superliga fodbold: FC Midtjylland mod FC København.

»Det er et kæmpe chok for mig. Den havde jeg slet ikke set komme,« siger den 31-årige midtbaneslider.

Riddersholm forklarer sit farvel med, at 'kompromiser i hverdagen' gør, at han ikke længere kan  være Superliga-træner i FC Midtjylland.

Inden der kommer en ny cheftræner til vil assistenttræner Brian Priske og klubbens A+ træner Lars Friis stå for den daglige træning samt træningslejren i Østrig i næste uge.

Jakob Poulsen, der var en af klubbens bedste spillere i sidste sæson, frygter dog ikke, at opstarten uden en cheftræner bliver et problem, selvom FC Midtjylland snart skal spille vigtige kvalifikationskampe til Champions League.

»Klubben skal nok finde en fuldgod erstatning. Og så er jeg sikker på, at vi har masser af kvalitet i spillertruppen til, at vi nok skal være klar til at spille Champions League og kæmpe med om mesterskabet næste sæson,« siger han.