Brøndby vendte 0-2 til 3-2-sejr over FC Midtjyalland i guldkampen på Heden, og dermed ligger mesterskabsfordelen nu hos Zornigers drenge fra Vestegnen.

Herunder kan du se, hvordan BT's udsendte bedømmede:

----

FC MIDTJYLLAND

Jesper Hansen

Er normalt stærk med fødderne, men på flere udspark kneb det torsdag med at holde bolden på banen. Blev til sidst skudt i sænk.

4

Kian Hansen

Svageste led i en ellers stærk FC Midtjylland-defensiv. Blev tit presset ud i svære situationer, som ikke altid blev løst lige elegant.

4

Bubacarr Sanneh

Var stærk så længe kræfterne holdt og imponerende rolig på bolden i opspillet. Hans hovedspil er af international klasse og var tæt på at føre et mål med sig.

7

Erik Sviatchenko

Har siden sin hjemkomst leveret særdeles stabilt, og indsatsen mod Brøndby var der heller ikke mange fingre at sætte på. Tabte stort set ingen dueller.

7

Mads Døhr Thychosen

Var bare et par lange Rønnow-fingre fra komme på måltavlen. Defensivt blev han til sidst så udfordret, at han måtte strække våben med sine holdkammerater

4

Tim Sparv

Få har i denne sæson formået at stoppe Brøndbys midtbane som Sparv. Den finske skraldemand afviste, hvad de kom med, men Brøndby fandt andre metoder.

10

Janus Drachmann

Blegnede ved siden af en stærkt spilledende Sparv. Midtbanemotoren blev bedre efter pausen, men kom i første halvleg for ofte på mellemhånd.

4

Marc Dal Hende

Var ikke den offensive trussel, han har været hidtil i sæsonen. Til gengæld var han solid defensiv, indtil han til sidst kollapsede med resten af holdet.

4

Mikkel Duelund

Er simpelthen en fryd at følge for fodboldøjet. Sammen med Wikheim er han gået fra nødløsning til drømmeduo. Var en konstant trussel for Brøndbys tunge forsvar.

10

Jakob Poulsen

Anføreren er limen, der binder FC Midtjyllands offensiv sammen. Han var ikke så fremtrædende, som vi før har set ham, men var alligevel tæt på at blive afgørende.

7

Gustav Wikheim

To mål i sæsonens vigtigste kampe. Normanden med de brasilianske rødder har udviklet sig til en sand profil i Superligaen!

12

Jess Thorup

Lå længe til absolut topkarakter. Havde læst Brøndby perfekt og lykkedes med det fysiske pres, men havde intet modtræk, da tingene pludselig vendte.

7

BRØNDBY

Frederik Rønnow

Så skidt ud ved målet til 1-0, hvor Wikheim fra en spids vinkel fik lov at sparke bolden fladt ind i det korte hjørne. Den går ikke i Superligaen og slet ikke i Bundesligaen.

4

Johan Larsson

Svenskeren har sine forcer i offensiven, men det forsvarsspil han leverede ved FC Midtjyllands anden scoring var selv for ham langt under niveau. Himmelråbende passiv.

4

Paulus Arajuuri

Blev udskiftet efter 40 minutter med maveonde og synsforstyrrelser, og det forklarer måske hans ringe indsats. Tabte afgørende duel ved Midtjyllands føringsmål.

00

Benedikt Röcker

Som resten Brøndby-forsvaret var generalen alvorligt på hælene i særligt 1. halvleg. Snorksov, da Wikheim oversprintede ham i feltet og scorede sit andet mål.

4

Anthony Jung

Tyskeren er blev kaldt den hemmelige helt af Alexander Zorniger, og torsdag aften sprang han ud til fuld skue. Et drømmemål af tyskeren, der kan være guld værd.

10

Lasse Vigen Christensen

Var overraskelsen i Brøndbys startopstilling, men endte med at blive en chance Zorniger ikke skulle have taget. Gik slet ikke i spænd med resten af Brøndby-midtbanen.

4

Christian Nørgaard

Blev mere en kriger end en kreatør på Brøndbys midtbane. Den del har Nørgaard udviklet voldsomt, men han er stadig bedst, når han har overskud på bolden.

7

Hany Mukhtar

Har været markant hele foråret, men da det gjaldt mod rivalerne, svigtede kreatøren. Han prøvede og prøvede, men blev aldrig forløst.

4

Simon Tibbling

Svenskeren passer ideelt til Alexander Zornigers spillestil. Med bolden blev han aldrig afgørende, men hans presspil var eminent.

7

Kamil Wilczek

Polakken er sjælden elegant at se på, men scorer mål - det kan han. Evnen til at få skramlet bolden ind er forunderlig. Torsdag genoplivede han et døende Brøndby-hold.

12

Teemu Pukki

Fik et mål annulleret efter 11 minutter, men ellers var det for lidt alt for lidt, vi så til den finske topscorer. Blev uvant første angriber, Zorniger ofrede.

4

Alexander Zorniger

Skal have kredit for at få pisket et eledigt mandskab frem til en uvirkelig sejr, men hans oplæg til kampen fejlede.