Symbolsk måtte der et Brøndby-selvmål til, før det lykkedes for et ineffektivt AaB-hold at komme på tavlen. Det rakte dog også til det ene point i begge lejre, da Christian Nørgaard fik dirigeret et nordjysk hjørnespark i eget net i anden halvleg.

Det efter en periode hvor Brøndby værnede solidt om en 1-0 føring mod et mere og mere modløst AaB-hold. Det ene point holder værterne på tredjepladsen, mens AaB seks point længere ned i tabellen stadig kan have ambitioner om europæisk fodbold til næste sæson. Det efter en intens affære på Brøndby Stadion foran 14.061 tilskuere, hvor Nicolai Larsen brillerede med klasseredninger - ikke mindst i sidste sekund tæt under mål.

Det lignede en nulløsning ved pausen, men det lykkedes værterne at få slået kapital af momentum, de sluttede første halvleg med.

Et flot indlæg fra Christian Nørgaard blev fra tæt hold headet ind af Johan Larsson til føring sekunder før pausefløjtet.

AaB begyndte kampen som den dominerende part, men dampen gik af nordjyderne efter den første halve times spil. Her måtte en skuffet cheftræner Kent Nielsen fra sidelinjen konstatere, at hans mandskab ikke formåede at forvalte overtaget til åbne muligheder. Og når det endelig trak op til noget, blev den afgørende aflevering sjusket væk.

Alligevel kunne AaB rejse hjem med et stort point.