FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, er fortsat uforstående over for Glen Riddersholms opsigelse, som han langt fra havde set komme.

Udtalelsen kom i et interview søndag aften med TV3 Sport, hvor Claus Steinlein stadig mente, at han ikke havde fået alt at vide.

»Der mangler fortsat nogle brikker i puslespillet omkring hans opsigelse, som du må spørge Glen (Riddersholm red.) om.« siger han til TV3 Sports studievært Helle Smidstrup.

Siden Glen Riddersholm i slutningen af juni stoppede som cheftræner i FC Midtjylland, har klubben været meget fåmælte omkring den overraskende opsigelse.

Adskillige medier - inklusiv BT - har efterfølgende kunnet fortælle, at det var forholdet mellem Glen Riddersholm og Claus Steinlein, der var grunden til trænerstoppet. Noget som Claus Steinlein har afvist.

Han erkendte dog i interviewet med TV3 Sport, at han og Glen Riddersholm har haft deres diskussioner i løbet af deres 12 års samarbejde. Men han mener ikke, at der har været noget anderledes mellem dem i det seneste års tid.

»Vi har været glade for at have ham som træner, og derfor kan vi ikke få opsigelsen til at passe. Det kom som et chok for mig, men Glen må have haft sine grunde,« siger FC Midtjyllands sportsdirektør, som ikke har snakket med Glen Riddersholm efter den bratte afslutning på deres samarbejde.

BT har haft kontakt til Glen Riddersholm, men han ønsker ikke at kommentere på sportsdirektørens udtalelser.