FCK måtte lide et nederlag på 0-2 på hjemmebane mod franske Lyon i holdets sidste træningskamp, før Superligaen skydes i gang i weekenden.

Dog mener FCKs Nicolai Jørgensen, at holdet kan bruge kampen til meget op til Superliga-premieren, hvor FCK møder oprykkerne fra Silkeborg. Det sagde han efter kampen til TV3 Sport 1.

- Jeg synes, vi er helt lige med. I anden halvleg har vi også vores chancer, men selvfølgelig laver vi også mange fejl. Vi bliver trætte, det er klart, når det er så længe siden, vi har spillet en så hård kamp.

Desuden mener Nicolai Jørgensen, at holdet er der, hvor de skal være i dag, efter han blev spurgt til Ståle Solbakkens udtalelse til BT tidligere på ugen, hvor FCK-træneren gav udtryk for, at holdet stadig manglede noget.Det var også en kamp, hvor mange af de nyindkøbte spillere i FCK-truppen blev testet. Hele seks nye spillere, var med i startopstillingen. Det var Stephan Andersen, Tom Høgli, Mathias 'Zanka' Jørgensen, Per Nilsson, Daniel Amartey og Steve de Ridder.

Her må særligt Tom Høgli se tilbage på kampen med ærgrelse. Det var nemlig en fejl fra ham, der satte Lyon i gang. Han forsøgte at cleare et indlæg, men i stedet sendte han bolden meget kluntet ind til Lyons Mohamed Yattara, der kunne score nemt til 1-0.

2-0-målet kom også efter en fejl af FCK. Danny Amankwaa mistede bolden på egen halvdel, hvorefter Lyon lynhurtigt spillede bolden frem til Alassane Pléa, der nemt kunne afdrible Pierre Bengtsson og målmand Stephan Andersen og score.