Hvem er de værste og bedste indkøb i Superligaen i sommerens transfervindue? Det var et af de spørgsmål, som panelet i denne uges Fodbold FM debatterede. Særligt en række velrenommerede offensive spillere har endnu ikke overbevist eksperterne om deres værd.

»Vi mangler at se, hvad ham Kenan Kodro egentlig kan. Han har slet ikke overbevist mig indtil nu. Han er slet ikke faldet ind i FCK endnu. Nogle af de angribere, som FCK køber for store penge, plejer at skulle bruge tid, før de leverer noget. Det kan være, det er den samme historie med ham.«

Sådan lød dommen fra den tidligere superligastjerne og ekslandsholdsspiller, Mikkel Beckmann, om F.C. Københavns nyindkøbte spanske angriber.

Derudover pegede den tidligere offensivspiller, som i dag er fodboldagent, på en anden angriber med et godt navn, som endnu ikke har slået til i denne sæson i Superligaen.

Kenan Kodro har endnu ikke imponeret i FCK-trøjen.
Kenan Kodro har endnu ikke imponeret i FCK-trøjen. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Djiby Fall-indkøbet oppe i Hobro er en light-udgave af Dame N’Doye, og jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man har hentet ham. Han ser ikke ud til at være i form, eller at han kan bidrage med det helt store. Det synes jeg er lidt et fejlkøb,« sagde Beckmann.

Sebastian Stanbury fra Tipsbladet smed også et par velkendte offensivspillere i puljen af nyindkøbte spillere, som er sommerens største flop:

»Der er en risiko for, at det bliver Rafael van der Vaart, hvis han ikke lærer, hvordan man løber igen. Og så er Martin Pusic denne sommers mest mærkelige transfer,« sagde Stanbury med henvisning til den kontroversielle angriber, som blev løst fra sin kontrakt efter kun tre dage i AC Horsens.

Politiken-sportsjournalist Jeppe Laursen Brock pegede på sommerens indtil nu mest lovende transfers i Superligaen:

Esbjergs Rafael van der Vaart tager sig til hovedet i superligakampen mellem AaB og Esbjerg fB på Aalborg Portland Park, mandag 27. august 2018. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Esbjergs Rafael van der Vaart tager sig til hovedet i superligakampen mellem AaB og Esbjerg fB på Aalborg Portland Park, mandag 27. august 2018. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Andreas Bjelland bliver en kæmpe gevinst for FCK og har allerede været det. Og så har Simon Okosun nogle ting, som kan være rigtigt gavnlige for FC Midtjylland.«

Jeppe Laursen Brock havde flere roser til FCK's og FCM's ageren på sommerens transfermarked:

»FCK har erstattet deres målmand rigtig fint med Jesse Joronen fra AC Horsens, og så har N’Doye været en genåbenbaring. Alexander Scholz er et indkøb, jeg har store forventninger til. Han kan styrke den stærke FCM-defensiv endnu mere.«

Øverst kan du høre panelet i Fodbold FM på Radio 24Syv bestående af Mikkel Beckmann, Jeppe Laursen Brock og Sebastian Stanbury debattere superligaklubbernes ageren på transfermarkedet. Lyt til hele denne uges udgave af Fodbold FM her.

Alexander Scholz har fået en god start for FC Midtjylland.
Alexander Scholz har fået en god start for FC Midtjylland. Foto: 10600 Andreas Hillergren/TT
Vis mere