"Jeg skal ikke belære andre om noget, men jeg vil gerne være med til at motivere."

Rebecca Laudrup er måske mest kendt for at være datter af en af landets mest berømte fodboldspillere genne tiderne, Michael Laudrup.

Men udover at have en berømt far har hun de samme udfordringer med sin krop som mange andre 23-årige kvinder, og i et opslag på Instagram fortæller hun nu om, hvordan det endelig har båret frugt at ændre livsstil og træne hårdt.

»4 uger er nu gået, og jeg er halvvejs med min MK bootcamp! Okay, billedet til venstre er ikke fra fire uger siden, men derimod fire år siden. Siden dengang har jeg tabt mig lidt over 20 kg,« indleder hun opslaget, hvor hun med et før- og efterbillede viser den vilde udvikling.

Hun forsøgte sig første gang med et væggttab for fem år siden, da hun var 18 år, men selvom hun tabte sig i første omgang, blev det ikke nogen god oplevelse.

»Jeg forsøgte mig første gang med at tabe mig tre måneder inden jeg blev 18, fordi jeg gerne ville se godt ud i en kjole. Jeg tabte jeg mig omkring 12 kg på meget kort tid, og det lovede jeg så mig selv aldrig at gøre igen. Jeg fandt ud af at de der hurtige kure bare ikke dur, og at de slet ikke er sunde. Da jeg så kom hjem fra et studieophold i Paris for tre år siden, begyndte jeg hos en personlig træner - og det var ligesom starten, på en sund livsstil. Det sidste stykke tid har jeg så virkelig knoklet, med træning fem gange om ugen, og ændring i kosten - og det har gjort noget,« siger hun til Metroxpress.

Mens hun har arbejdet med sin livsstilsændring, har hun samtidig erkendt, at man indimellem må takke nej til visse ting, men hun understreger, at det ikke er ensbetydende med, at hun undgår alt kalorierig mad.

Hun håber, at hun med sine før- og efterbilleder kan være med til at vise andre, at man godt kan komme langt med hård træning og den rette indstilling.

»Når jeg viser min udvikling på Instagram, er det for at vise andre piger, at det godt må tage tid, for det er en livsstilsændring og ikke en slankekur. Men jeg er stadig selv i gang, så jeg skal ikke belære andre om noget, men jeg vil gerne være med til at motivere, så andre ved, at 'ja, det er hårdt, og man må godt være frustreret til tider - men bare vent, der kommer resultater,« siger hun til Metroxpress.