26-årige Asbjørn Ettrup-Christensen fra Mors er Danmarks stærkeste mand. Lørdag vandt han over ni andre muskelmænd i stærkmandsfinalen, som blev afviklet foran Sct. Bendts Kirke i Ringsted. Det skriver sn.dk.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>I de sidste ti år har danmarksmesteren heddet Rene Minkwitz. Men han kunne ikke forsvare sin titel denne gang, da han fredag i tv-programmet Go'morgen Danmark rev sin biceps mens han gjorde reklame for DM.

Den nye mester, Asbjørn Ettrup-Christensen, cementerede sin sejr som Danmarks stærkeste mand ved bl.a. at flippe 460 kilo lastbilsdæk rundt - otte gange, skriver sn.dk.

- Jeg løbetræner flere gange om ugen. Løb er ikke så almindeligt for stærkmænd. Det handler mere om styrke, men jeg tror, det hjalp mig, da vi væltede dæk, siger Asbjørn Ettrup-Christensen til sn.dk.

Når den stærke dansker ikke løfter tunge vægte og løbetræner i det nordjyske passer han børn. Den 26-årige danmarksmester arbejder som pædagog på en ungdomsinstitution i Farsø.