Billetterne til næste uges boksebrag mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquaio bliver nu endelig sat til salg efter megen tovtrækkeri. Prisen på én billet kan ende med at koste over 600.000 kroner - mere end det dobbelte af den gennemsnitlige danskers årsløn.

The MGM Grand i Las Vegas danner rammen om århundredets boksekamp og har plads til 16.500 tilskuere, hvoraf kun 1.000 pladser er til salg for offentligheden. Resten af billetterne tildeles de to boksere, kasinoet, sponsorer og promotere.

Udbudsprisen på billetterne ligger mellem 10.000 kr og 70.000 kr., men det lave antal betyder, at de der måtte være så heldige at få fat i en billet, kan sælge den videre til et langt større beløb. De dyreste udbudte billetter forventes at kunne sælges for ti gange mere end prisen og dermed indbringe ejermanden op mod 650.000 kr. Det skriver BBC.

Det har krævet en hel del forhandling mellem de to parter, før de kom til enighed omkring billetterne. Uenighederne har gået på, hvem der fik hvilke billetter, og hvor disse var placeret.

Billetprisen er dog stadig peanuts i forhold til, hvad kampen kommer til at indbringe de to hovedpersoner. Mayweather, der står til at tjene over én milliard kr. på boksekampen, har imidlertid heller ikke ligget vågen om natten på grund af billetsituationen.

»Jeg bekymrer mig ikke om billetter, det eneste, jeg tænker på, er min kommende modstander. Mit fokus er Manny Pacquiao. Billetter er ikke noget jeg tager mig af,« siger Floyd 'Money' Mayweather til BBC.