Billedet af Jazzy, der går hånd i hånd med sin mand på en strand, går lige nu viralt på de sociale medier.

Det lyder ikke som noget særligt, at et harmonisk par holder i hånden, men der gemmer sig en rørende og tankevækkende historie bag billedet, som Jazzy har lagt op på sin Instagram-profil.

Den amerikanske kvinde har nemlig fundet en mand, der elsker hendes buttede krop, og det priser hun sig lykkelig over. Jazzy har haft så svært ved at forstå, hvordan hendes mand med en toptrimmet og muskuløs krop har været i stand til at elske hende, når hun nu selv bærer rundt på et par kilo for meget.

Det skriver New York Post.

’I løbet af årene har denne mand været i stand til at elske hver eneste kurve, delle og strækmærker på min krop,’ indleder Jazzy sin tekst på Instagram, der ledsager billedet.

’Jeg har aldrig forstået hvorfor? Hvordan kan han lide noget, der ikke er perfekt? Hvordan kan en mand, der er ’født fit’ elske en som mig!’

’Jeg har ikke en flad mave, og jeg ryster, når jeg bevæger mig. Og hvis jeg løber for stærkt op ad en trappe, runger min krop. Men nu kan jeg endelig se, at jeg har en ’perfekt’ krop (..) Jeg elsker min krop, og jeg kan endelig se, hvorfor min mand også gør’, skriver Jazzy, der har fået masser af roser for sit opslag, der i løbet af en lille uges tid er blevet delt over 66.000 gange.

Opslaget har høstet over 2.500 kommentarer, og størstedelen af dem er positive.

I april bragte Berlingske historien om, at hver anden ung er flov over at gå i fællesbad efter idrætstimen. Utilfredshed over egen krop er årsagen. Læs hele historien her.