Prins William og Kate startede lørdag formiddag med en helikoptertur til en ukendt destination, men flyveturen var ikke starten på en bryllupsrejse.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det engelske hof oplyser, at det ikke bliver til bryllupsrejse denne weekend, men at parret derimod vil tilbringe resten af weekenden 'under private former' i Storbritannien. Prinsen genoptager jobbet som pilot i næste uge.
- De to vil først tage på en bryllupsrejse til udlandet 'en gang ude i fremtiden, hedder det i en erklæring fra St. James Palace, prinsens bolig, ifølge Ritzau.

Der har været spekulationer omkring, at det nygifte par vil sætte kursen mod Afrika - et kontinent, som Prins William er særdeles glad for. Det var også netop i Kenya han valgte at fri til sin Kate, men Botswana kunne også være en mulighed.
William og KateDet første billede af parret på bryllupsrejse er guld værd. James Kinsell Clark og kollegaen Rob Kearney er i disse dage hyret til at arbejde for den britiske tabloidavis ”News of the World”, men selv som freelancere ville de risikerer et omfattende rejsebudget, hvis de fik et godt tip.

- Hvis jeg fik et tip, så ville jeg rejse efter det. Hvis jeg får billedet solo, ville jeg kunne gå på pension, siger Cinsell Clarek til bt.dk. 


Hans hidtil bedst sælgende billede har været af sangerinden Katy Perry på en ferie. Men nummer et på listen over de bedst betalte kendisbilleder er Kate og William.

- De er større er end Beckham og Posh (Victoria) i dag, vurderer han.

Fotografer ser hovedlufthavnen Heathrow som et godt spot, og kollegaen Rob Kearney har allerede hørt et godt tip fra en anden kollega.

- Han ville desværre ikke ud med destinationen, haha. Men han har familie et sted, hvor der har været noget udsædvanligt aktivitet på det seneste med private fly, man ikke har set hidtil,  siger Rob Kearney.


Skal fotograferne sætte odds, hvem der løber med billedet, havde de for få år siden sagt: Jason Fraser. Han gennem sin karriere lavet 1500 avisforsider alene i England og er mest kendt for sit 'kyssebillede' af prinsesse Diana og kæresten Dodi Fayed i 1996, der indkasserede ham
over to mio. danske kroner. I dag er der delte meninger om, hvem der vil løbe med æren.

- Det gælder om at have de gode kontakter. Meget er sevet ud gennem Clarence House (hoffet, red). gennem tiden, siger Trevor Adams.

Her dagen derpå er bryllupsrejsen det største ubesvarede spørgsmål. De fleste medier gætter på, at Kate og William vil starte hvedebrødsdagene på eventyrslottet Balmoral i Skotland, før de rejser af til en varmere destination.

Et andet vedholdende rygte går Lizard Island i Great Barrier Reaf ud for Australien. Andre gæt igen går på Seychellerne i det Indiske Ocean, østaten Mauritius i samme ocean samt den caribiske ø Mustique.