Selv om det var et bryllup, hvor der blev holdt på formerne, så skete der alligevel nogle ting ved Kate og Williams bryllup fredag, som ikke var helt forudsete.

Hatte-uheldig

Prinsesse Beatrice og søsteren Eugenie tager prisen for de mest spektakulære - for ikke at sige fastelavnsagtige hatte. 'Uflatterende - et blomstret mareridt. Og så er der hatten...' skrev Daily Mirrors modeekspert og kvitterede med en stjerne for prinsesse Eugenies tøjvalg. Søsteren fik en enkelt stjerne for sit Valentino-outfit, men hug for både make-uppen og hatten: 'Bizar hat...og pandaøjne', skrev avisen.

BRITAIN-ROYALS-MARRIAGE-HATS

SE BILLEDERNE: Her er Kate og Williams officielle bryllupsfoto

SE BILLEDERNE: Her snyder Kate og William verdenspressen

Den onde Sonja

Det norske kongehus kokser ofte, når det gælder valg af en passende garderobe. I går var det ikke Märtha Louises outrerede garderobe, der løb med opmærksomheden, men derimod moderen dronning Sonjas kåbe, hat og strømper, der var lige så elfenbenshvide som bruden. Og med en kjole rød som blod fik det den norske avis VG til at skrive: 'Som den onde kvinde' om deres egen dronning.

SE BILLEDERNE: De engelske avis-forsider dagen efter brylluppet

Beckham i ordenrod

For fodboldesset David Beckham var det lykkedes at sætte sin eneste orden forkert. Den såkaldte OBE-orden (Order of British Empire) havde han sat i højre side i jakken i stedet for venstre, som sig hør og bør - særligt når man deltager i bryllupper for britiske tronarvinger.

Posh Panda

Også David Beckhams hustru fik opmærksomhed for det mindre heldige. 'Tror hun, at hun er med til begravelse?' skrev de britiske medier dagen derpå 

BRITAIN-WEDDING/
Også make-uppen var for sort og for tung til bryllup, mente make-up artisterne og en spydig sjæl i 'The Sun' døbte hende 'Posh Panda'. Heller ikke brudden tog kegler for den make-up, hun selv havde insisteret på at lægge. 'Hun har fremhævet øjnene mere end hun plejer, men det er en meget mørke brudemake-up og vipperne er tunge af mascara.'

Højt at sidde, dybt at falde

En million overstadige tilskuere overraskede ikke kun Kate og William på karretturen, men også flere af de heste, der som en hær fulgte efter karreten med brudeparret fredag. De havde kun lige forladt Westminster Abbey, da menneskemængden skræmte livet af en af hestene, som med rytter, trimlede hen af gaden. Og selvom rytteren hurtigt kom på benene, så fangede han ikke hesten, før den var stukket af og havde overhalet karreten. 'Kate så chokeret ud, men William beroligede hende,' sagde en tilskuer ifølge Daily Mirror.

Uindbudte gæster i kirken

En autonom gruppe forsøgte fredag at trænge ind i Westminster Abbey for at sabotere brylluppet. Politiet nåede dog at forhindre, at de cirka 50 uinviterede gæster gjorde de 1900 gæster selskab. I alt blev 55 anholdt på Kate og Williams bryllupsdag, flest fordi de var for fulde, nogle fordi de lavede hærværk og en enkelt 38-årig mand, fordi han befamlede en 14-årig i den kolossale menneskeflok.

Vejrmølle i kirken 

En kirketjener i Westminster Abbey var så begejstret over en veloverstået ceremoni, at han efterfølgende slog en vejrmølle op af kirkegulvet. , men identiteten på den glade kirkemand ville en talsmand fra kirken ikke afsløre. 'Vores holdning er, at kirketjeneren simpelthen afspejlede, hvad vi alle synes om en vellykket handling', lyder kommentaren til avisen 'The Guardian'.

Ringen drillede

 for vielsesringen af guld gled ned over hertugindens finger. Den måtte drejes en del omgange før den kunne komme forbi Kates fingerled. Mon ikke hun har ømmet sig en smule indvendig over ringens vej ned over den royale ringfinger?