Efter at have været centrum for århundredets bryllup holdt Kate og William en storslået reception på Buckingham Palace, hvor gæsterne festede natten væk.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Her var 300 personer, der tæller brudeparrets familie og venner, inviteret til dans og middag, ifølge Daily Mail. Efter at have holdt på de stive former ved selve ceremonien kunne de unge mennesker nu endelig slå sig løs i godt selskab og festen varede da også det meste af natten.

Forlover Prins Harry holdt sin længe ventede tale til brudeparret ved den festlige begivenhed. Herefter blev der skålet for brudeparret, holdt flere taler og derefter slog gæsterne sig løs på dansegulvet.
Royale brude
Will og Kate

BRITAIN-WEDDING/
Popsangeren Ellie Goulding skulle synge ved William og Kates aftenfest, hvor førstesangen skulle være Elton Johns 'Your Song' til parrets første dans på dansegulvet.

- Det var en fantastisk og vidunderlig dag, sagde Elton John selv, der var med ved både ceremoni og nattefest.

Balsalen på Buckingham Palace er det største af de 775 rum i residensen og måler 36 meter i længden og 18 meter i bredden og var det centrale sted for bryllupsfesten. 

Gæsterne kom dog også hinanden ved i flere af de tilstødende værelser i den vestlige fløj af den royale bolig. Efter festen skulle  og William tilbringe deres bryllupsnat på Buckingham Palace.