Lyt til artiklen

Seværdigheder, shopping eller sport? Hotellet midt i Bangkok ligger centralt for det første og har de to sidste under samme tag.

Hvorfor:

Selv om hotellet ligger i Bangkoks centrum, er det samtidig et ferieresort med et bredt udbud af aktiviteter. På 8. etage i hotelkomplekset er der indrettet en 9.000 kvadratmeter stor sportsklub, som hotelgæsterne har gratis adgang til.

Her ligger også byens eneste 25 meter saltvandssvimmingpool og to boblebade i et haveanlæg med udendørs restaurant.

Hvad:

Fem-stjernet luksushotel med 455 værelser og 29 etager.

De mindste værelser, superior, er på 39 kvadratmeter og moderne indrettet tro mod thailandsk stil i træ, stål, læder og tekstil. Der er glasvæg mellem værelse og bad, men også et gardin, der kan trækkes for. Minibar og gratis wifi.

Sportsklubben Olympic Club har instruktører og trænere. Indendørs baner til badminton og squash. Fitnesscenter, spinning og to områder til aerobic, steps, yoga osv.

Udendørs to tennisbaner, basketballbane i halv størrelse, bordtennis samt jogging/løbebane. Hotellet har også spa, Tantara Health med massagebehandlinger og meditationsværelser.

Hvor:

20 og 25 km fra de to internationale lufthavne. Er bygget sammen med shoppingcenteret MBK Center. Der er 400 meter til Skytrain-stationen, National Stadium, 400 meter til Wat Arun, daggryets tempel, og 500 meter til Siam Square med alle shoppingcentrene.

Hvor meget:

Fra 780 kr. for et dobbelt­værelse. Normal listepris omkring 1.780 kr.

Minus:

For rygere er det et minus, at hotellet er et ikke-ryger hotel. Lobbyområdet er meget stort og virker lidt koldt i al sin marmor og modernisme.

Plus:

Kongju, som er en af hotellets seks restauranter, er 16 år i træk kåret som Thailands bedste koreanske restaurant. I 2013 blev den også valgt som bedste hotelrestaurant i »World Luxury Hotel Awards«.

Bedømmelse:

★★★★★

På toppen af hotellet.
På toppen af hotellet. Foto: PR
Vis mere