Lyt til artiklen

Bo, hvor du vil. Flyt din ø efter solen. Østrigsk firma har tænkt ud af boksen og skabt et paradis for de få.

Dubais investeringfirmaer har bygget dem i sand og anlagt dem som et verdenskort - private øer, hvor alverdens milliardærer kan skabe deres eget luksusparadis.

Men nu er en ny mulighed på vej: en flydende luksusø med pentpouse-lejlighed og 360 graders udsigt.

Tegning: Migaloo Private Submersible Yacht
Tegning: Migaloo Private Submersible Yacht
Vis mere

Og drømmen om at få en sådan herlighed, som man kan flytte rundt i verden, hvor man nu har lyst til at være, er ikke langt ude i fremtiden, hævder designere fra firmaet Migaloo Private Submersible Yachts, som har tegnet en øen, de kalder Kokomo Island, og nu ser sig om efter investorer.

»Vi har fået overvældende respons på øen,« udtaler firmaets direktør Christian Gumpold. »Vi forhandler i øjeblikket med flere kunder, som er interesseret i projektet.«

Firmaet med adresse i Østrig tegner ellers undervandsbåde i luksusudgave, men har tænkt videre og skabt tegningerne til den kustige ø med tropestemning og palmer og 80 meter derover en penthouselejlighed, hvorfra eget vandfald plasker ned.

Der er også pool, spa og fitnessrum. Og til forlystelse en haj-fodringsplads, og skal man hurtigere fra øen, end ens båd kan sejle, er øen naturligvis også udstyret med et helikopterdæk.

Tegning: Migaloo Private Submersible Yacht
Tegning: Migaloo Private Submersible Yacht
Vis mere

Men tegningerne til Kokomo Island er bare udkast, for øens faciliteter kan indrettes og designes efter den enkeltes ønske. Og øen vil også være velegnet for et luksushotel, for et casino eller som hovedkvarter for et firma, mener man i Migaloo Private Submersible Yachts.