Lyt til artiklen

Hotelstjerner siger det ikke alene. Størrelse, beliggenhed eller stil afgør heller ikke, hvem der er bedst.
Men hotelgæsterne kan - måske.

I hvert fald anmelder de gerne deres hotelophold - på godt og ondt - og alle disse anmeldelser fundet på over 30 online bookingsider har prissammenligningssiden Trivago behandlet og uarbejdet i en Reputation Ranking.

Den danske rangliste er baseret på mere end 650.000 anmeldelser givet i perioden 1. oktober 2014 til 1. oktober i år, og den spænder fra hyggelige gårdhoteller til femstjernede luksushoteller fordelt over hele landet.

De danske hotelgæsters top-ti liste er:

1. Nimb, København
Hotellet med udsigt over Tivoli og landets dyreste hotelsuite, som koster 20.000 kr. for en overnatning. Hotellet har 17 værelser, hvis pris varierer sæsonen igennem. Men Trivago har beregnet gennemsnitsprisen i perioden, og da koster et dobbeltværelse til 6.398 kr.
nimb.dk

2. Villa Procence, Aarhus
Lille boutique hotel, 35 væelser, midt i byen, ligger på Fredens Torv, med stemning, gode værelser og en lille baggårdshave. Der er morgenmadsrestaurant. Trivagos beregnede gennemsnitspris for et dobbeltværelse er 1.486 kr.
villaprovence.dk

3. Stella Maris, Svendborg
Mindre patricierhotel, 36 værelser, med flot udsigt over Svendborg Sund. Er kendt viden om for sin restaurant, Bistro Gourmand. Gennemsitspris på et dobbeltværelse 1.532 kr.
stellamaris.dk

4. Ruths Hotel, Gl. Skagen
En klassiker blandt landets badehoteller - har dog åbent året rundt. Ligger med sine 52 værelser, to restauranter og wellnessafdeling midt i den mondæne bydel i Skagen. Trivagos gennemsitspris på et dobbeltværelse på hotellet er 2.184 kr.
ruths-hotel.dk

5. Hesselet, Nyborg
Hotellet ligger lidt uden for byen direkte til vandet med udsigt til Storebæltsbroen. Det har 59 værelser og er mest kendt som møde- og konferencehotel. Har restaurant, indendørs pool og udendørs tennisbane. Gennemsnitspris på et dobbeltværelse 1.332 kr.
hotel-hesselet.dk

6. Bandholm Hotel, Bandholm
Det hvide hotellet med 35 værelser i den lille havneby på Lollands nordkyst er kendt for sin restaurant. Og gæsterne roser morgenbuffet'en, de rolige omgivelser og personalet. Gennemitspris på et dobbeltværelse er 864 kr.
bandholmhotel.dk

7. Branslev Gaard, Hobro
Tilbyder kursus- og herregårdsophold i skøn natur i Bramslev Bakker ved Mariager Fjord. Hotellet har 17 værelser og seks ferielejligheder samt restaurant, og det bliver rost for perfekt betjening. Den gennemsnitslige pris for et dobbeltværelse er 947 kr.
bramslevgaard.dk

8. Opus, Horsens
Et nyt og større hotel, 132 værelser, i byens udkant. Hotellet har restaurant, relax- og fitnessafdeling med et lille wellnessområde. Hotellet med den 12 meter høje atrium som lobby er designet af Kim Utzon, og den moderne arkitektur får især ros. Gennemsnitspris for et dobbeltværelse 940 kr.
hotelopushorsens.dk

9. Hilton Copenhagen Airport, Kastrup
Det store hotel, 382 værelser, ligger lige ved Københavns Lufthavn. Det har mødefaciliteter, restaurant, bar samt Ni'mat Spa og wellnesscenter med behandlinger. Rost for at være perfekt for forretningsrejsende og for serviceminded personale. Gennemsnitspris for et dobbeltværelse 1.943 kr.
hiltonhotels.com

10. Gl. Skovriddergaard, Silkeborg
Er et af de smukkest beliggende hoteller ved Danmarks største skov og Silkeborg Søerne. Hotellet med de 66 værelser har cykler til udlån og anbefaler en morgendukkert i Almind Sø. Ros for perfekt beliggenhed nær by og natur. Der er restaurant og møde- og kursusfaciliteter. Gennemsnitlig værelsespris 1.193 kr.
glskov.dk