»X-team«, støttegruppen til rockerbanden Bandidos, blev dannet efter fredsslutningen i rockerkrigen.

Da den blodige fejde mellem ærkerivalerne i rockerbanderne Bandidos og Hells Angels var afsluttet, blev klubben dannet. Medlemmerne af »X-team« håber på at gøre sig »fortjent« til de eftertragtede rygmærker i Bandidos-banden. Stribevis af dem er dømt for forskellige former for vold og anden kriminalitet.

Myndighederne mener, at det er vejen til det fuldgyldige medlemskab af Bandidos, der medfører forskellige ukendte privilegier.

»X-team« er rockerbandens arbejdsmænd. I maj blev to X-team-medlemmer dømt for afpresning, tyveri, narkohandel med kokain og amfetamin. De blev også dømt i retten i Taastrup for ulovlig våbenbesiddelse af maskinpistoler og oversavede jagtgeværer.

En af de dømte forklarede med et smørret grin i retten, at »X-team« skam bare var en forening, hvor medlemmerne en gang imellem gik ud og spiste sammen og gik i biografen sammen. Dette udsagn i retten knyttede der sig ikke den helt store troværdighed til.

Et andet X-team-medlem sidder for tiden varetægtsfængslet, sigtet for medvirken til drabet på eks-præsidenten for Bandidos i Hedehusene, Claus Barrit Bork Hansen. Det vides ikke, hvor mange medlemmer X-team grupperne har på landsplan.