Selvom stroferne til monsterhittet ’Dancing in the moonlight’ ikke rungede ud i salen ved Eurovision Song Contest lørdag aften, blev der alligevel ’moonet’ til stor morskab for publikum og millioner af seere verden over.

Midt under et pausenummer fra sidste års ukrainske vinder, Jamala, stormede en australsk Eurovision-fan scenen og hev bukserne ned og blottede sine baller.

Mandens solonummer varede ikke længe, da sikkerhedsvagter var hurtige til få hevet ham ned fra scenen igen.

Men hvad skete der egentlig med ’røvmanden’ efterfølgende? Arrangørerne har nu udsendt en offentlig kommentar til den sjove gimmick.

»En person indtog scenen i begyndelsen af Jamalas optræden med ’I believe in U’ ved aftenens Eurovision Song Contest i Kiev. Han blev hurtigt fjernet fra scenen af sikkerhedsvagter og sendt ud arenaen. Han er på nuværende tidspunkt tilbageholdt og afhørt af politiet på et politikontor,« står der i kommentaren.

Det er ikke første gang, at en fra publikum trænger op på scenen midt under Eurovision Song Contest. I 2010 sprang manden ’Jimmy Jump’, der har gjort det til sin levevej at sabotere arrangementer, op på scenen og blandede sig i Spaniens nummer. Det var så generende et moment, at den spanske sanger fik lov til at synge sit nummer igen.