Først knuste han pigedrømme med aflysningen af 14 koncerter, og nu har Justin Bieber kørt en fotograf ned, skriver flere internationale medier.

Den canadiske verdensstjerne og popidol Justin Bieber har ved et uheld kørt en fotograf ned, onsdag aften i Beverly Hills.

En fotograf stod lidt for tæt på, da Justin Bieber startede sin store pickup-truck. Da den 23-årige verdensstjerne drejede bilens hjul mod højre, stod fotografen for tæt på, og han blev ramt af det store dæk.

Fotografen faldt om på jorden, mens andre paparazzifotografer filmede og tog billeder.

Ifølge politiet i Beverly Hills var Justin Bieber ved at køre væk fra et arrangement, men han steg ud af bilen og hjalp den tilskadekomne mand. Popidolet blev også afhørt på stedet af politiet, skriver CNN.

Bieber til undsætning

De andre tilstedeværende fangede optrinnet på video. Her kan man se, at den canadiske sanger stille og roligt stiger ind i sin sorte truck og langsomt triller den ud over kantstenen og hen mod vejen. Men med ét accelererer bilen pludselig og kører lige ind i en fotograf, som vælter og ser ud til at blive ramt af bilens hjul.

Efter uheldet ser man den ramte mand ligge på gaden, mens Justin Bieber sidder ved siden af ham og forsøger at hjælpe - alt imens står adskillige fotografer rundt omkring og filmer episoden.

Justin Bieber bøjer sig over den mand, han kort forinden er kommet til at ramme med sin bil.
Justin Bieber bøjer sig over den mand, han kort forinden er kommet til at ramme med sin bil. Foto: All Over Press
Vis mere

Hele episoden bliver af flere medier beskrevet som et uheld.

14 aflysninger

Justin Bieber har været en del i medierne den seneste uge, efter verdensstjernen mandag offentliggjorde sin beslutning om, at han ville droppe den resterende del af sin 'Purpose World Tour'.

De 14 resterende koncerter på turnéen, som har varet i halvandet år og budt på mere end 130 shows indtil nu, bliver altså ikke til noget, hvilket har skabt en hel del skuffelse blandt de mange personer, som allerede havde sikret sig billet.

Justin Bieber har selv været ude og forklare, at han havde behov for at slappe af efter næsten halvandet år på turnésporet.

»Justin elsker sine fans og hader at skuffe dem. Han takker sine fans for den fantastiske oplevelse Purpose World Tour har været over de seneste 18 måneder. Han er taknemmelig og beæret over at have delt den oplevelse med sit crew gennem mere end 150 shows over seks kontinenter gennem turen. Men, efter nøje overvejelser har han besluttet, at han ikke vil optræde på flere datoer,« lød det mandag fra Bieber-lejren.

Der var planlagt 150 koncerter over hele verden, men Justin Bieber sagde stop efter 136.

Finansielt kan stjernen garanteret godt klare sig uden de sidste 14 koncerter. En opgørelse efter de første 122 koncerter på 'Purpose World Tour', som Billboard lavede tidligere i år, viste, at sangeren havde indtægter for lige under 200 millioner dollars - eller lige omkring 1,275 milliarder kroner.

Episoden med fotografen bringer minder frem af lignende episoder fra Justin Bieber. Blandt andet blev canadieren tilbage i 2013 anholdt for spirituskørsel, mens han kørte om kap i sin Lamborghini i Miamis gader.

Justin Bieber har været et kendt ansigt, siden han blev opdaget på YouTube som 14-årig.

Justin Bieber ved den mand, som han ramte med sin bil.
Justin Bieber ved den mand, som han ramte med sin bil. Foto: All Over Press
Vis mere