Flemming Bamse Jørgensen bliver hyldet i Århus på dagen, hvor han skulle have fejret sin 64 års fødselsdag.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En mindekoncert for den afdøde musiker Flemming Bamse Jørgensen er nu en realitet.

Kunstneren bliver hyldet af flere venner fra showbiz-verdenen i NRGi Arena i Bamses hjemby Århus d. 7. februar. Dagen, hvor Bamse kunne have fejret sin 64-års fødselsdag.Danske musikere som Kim Larsen, Peter Belli, Lis Sørensen, Anders Blichfeldt, Jacob Haugaard har indtil videre sagt ja til at medvirke i koncerten, som finder sted kl. 20.

- I mit hoved var han en af de rigtig store. Han var helt nede på jorden og fyldte hele rummet. En sang som 'Vimmersvej' er bare for sjov. Han var en af mine rollemodeller, og jeg kunne identificere mig med ham. Han ønskede heller ikke noget postyr om sit privatliv, siger Jacob Haugaard til bt.dk om grunden til, at han har sagt ja til at deltage.

Yderligere to til tre navne vil blive offentliggjort mandag.Billetterne til mindekoncerten kan købes fra tirsdag d. 18. januar på Billetnet, og overskuddet fra arrangementet går til Diabetesforeningen og Kræftsyge Børn på Skejby Sygehus.

Flemming Bamse Jørgensen døde nytårsnat af et hjertestop. Han blev 63 år.

Bamse


Bamse


/ritzau/