Amy Winehouse' død giver sangerinden plads blandt stjernerne, der alle døde som 27-årige.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Sangerinden Amy Winehouse, der lørdag eftermiddag blev fundet død i sit hjem i London, har sluttet sig til rækken af superstjerner, der alle døde som 27-årige.

- Hun døde som 27-årig og ryger dermed i samme klub som legenderne Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison og Kurt Cobain, der alle døde i den alder, fortæller Berlingskes musikanmelder Thomas Søie, der ikke tøver med at kalde Amy Winehouse for 00'ernes største sangerinde.

Den første store musikstjerne, der blev medlem af den tragiske klub, som populært kaldes Club 27, var Rolling Stones-grundlæggeren Brian Jones, der døde som 27-årig i 1969.

SE ALLE BILLEDERNE: Sex. drugs og rock'n'roll - sådan husker vi Amy

Klubben tæller desuden medlemmer som Nirvana-forsanger Kurt Cobain, der døde i 1994. Janis Joplin og Jimi Hendrix døde begge i 1970. Jim Morrison mistede livet i 1971.

Derudover rummer listen over medlemmer af Club 27 en lang række andre musikere som blandt andre Drifters-forsanger Rudy Lewis og grundlæggeren af Grateful Dead.

Politiet kender endnu ikke årsagen, der ligger til grund for Amy Winehouses alt for tidligere død, men oplyser, at sangerindens liv ikke stod til at redde, da politiet ankom til hendes hjem i London.

- Ved ankomsten fandt betjente liget af en 27-årig kvinde, som blev erklæret død på stedet, oplyser britisk politi.

Sangerinden, der 14. september i år ville være fyldt 28, aflyste i juni sin europæiske turné efter en optræden i Beograd, hvor hun virkede til at være helt fra den. Amy Winehouse har i mange år kæmpet med sit stof- og alkoholmisbrug.