Slagsmål og svigtende resultater. Nicki Pedersen har haft et hårdt år på verdens speedway-baner. Men uden for grusbanen har han lidt mere vind i sejlene. I hvert fald har han tilsyneladende fundet kærligheden.

Den danske Bikini Fitness-atlet Helene Hüttmann har lagt billeder op på sin Instagram-profil, hvor hun ser ud til at have det særdeles rart i den tredobbelte danske speedway-verdensmesters selskab - og omvendt.

Nicki Pedersen har da nok også haft brug for lidt trøst, efter en hård sæson, hvor han måtte nøjes med tredjepladsen i den samlede VM-stilling. Derudover var han flere gange oppe at toppes med sine kører-kolleger.

I juni kørte 38-årige Pedersen amerikanske Greg Hancock af banen i et løb i den svenske eliteserie - og det førte efterfølgende til håndgemæng mellem de to kørere. 

I oktober var den gal igen, da Nicki Pedersen kørte sammen med australieren Sam Masters. Det førte først til en fysisk konfrontation ude på selve banen, og da kørerne kom ud i ryttergården tog en af danskerens mekanikere også del i løjerne og endte i et regulært slagsmål med Masters.

Men langt væk fra banen ser det altså ud til at gå ganske godt for Nicki Pedersen.