____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Næsten 2.000 danskere har allerede sunget og klædt sig ud på bedste grandprix-manér i TDC Grand Prix, som turnerer landet rundt inden den store finale i Det internationale Melodi Grand Prix om lidt over to uger.

Og i weekenden har du chancen for at indspille din egen version af en grandprix-klassiker i Aalborg Storcenter.

Både fredag og lørdag kan du give din egen version af sidste års vinder 'Only Teardrops', dette års bidrag 'Cliché Love Song' eller en af klassikerne 'Vi maler byen rød', 'Der står et billede af dig på mit bord', 'Disco Tango' eller 'Video Video'.

Deltagerne konkurrerer desuden om nogle fantastiske præmier:

* To VIP-billetter til det gigantiske musikshow på 'Eurovision Island', inklusive to overnatninger på det nyrenoverede og eksklusive Hotel d'Angleterre.

* Eller anden- og tredjepræmien, hvor to personer hver vinder to billetter til Det internationale Melodi Grand Prix, inklusive en overnatning på Nyhavn 71.

* Hver uge trækkes der endvidere lod blandt deltageren om et sæt lækre Scandyna Micropod højttalere.Finalen i den sjove sangkonkurrence afgøres på TDCs store scene i hjertet af 'Eurovision Village' på Gammeltorv i København, så du får en lille fornemmelse af, hvordan grandprix-stjernerne har det, når de optræder.


Har du ikke mulighed for at besøge TDC Grand Prix' scene i Aalborg Storcenter, kan du stadig medvirke i konkurrencen. Det eneste, der kræves, er en computer og et webcam.
Klik her og se meget mere om TDC Grand Prix.
TDCs Grand Prix Tour:
1. Aarhus, Storcenter Nord 21.-22. marts
2. København, Field's Klik 28.-29. marts
3. Kolding Storcenter 4.-5. april
4. Hillerød, SlotsArkaderne 11.-12. april
5. Bornholm, Musikhuzet 16. april
6. Odense, Rosengårdcentret 19. april
7. Aalborg Storcenter 25.-26. april
8. City Vejle 2.-3. maj
9. København, Eurovision Village, Gammeltorv og Nytorv 4.-10. maj