Lyt til artiklen

Den 29-årige motorcyklist, der er varetægtsfængslet for at køre en 74-årig mand ihjel på Rågeleje Strandvej, holdt til i et fritidshus på Egernvej i Gilleleje, der nu er afsløret som hælercentral.

Efter retsmødet i Helsingør Ret, hvor den 29-årige blev varetægtsfængslet for fire uger, tog politiet i aftes ud til fritidshuset, der viste sig at være fyldt med tyvekoster. Det skriver ekstrabladet.dk

- Der er blandt andet tale om designmøbler, og kosterne stammer fra flere indbrud på nordkysten, siger efterforskningsleder Kjeld Olesen, Nordsjællands politi.

Fritidshuset i Gilleleje var møbleret med stjålne designmøbler og ifølge netavisen nordkysten.nu blev der også fundet smykker, fladskærme, golfkøller og Rolex-ure foruden 100 gram hash og stoffet ketamin.

Den 29-årige motorcyklist bor ikke officielt i huset, men han holdt til der sammen med en flok andre yngre mænd. En 22-årig blev anholdt på stedet og sigtet for tyveri, men han er igen løsladt.

- Den 29-årige skal afhøres til sagen, når vi når så langt, siger Kjeld Olesen til ekstrabladet.dk. Motorcyklen, der dræbte den 74-årige fra Skovlunde, var stjålet. ommalet og forsynet med stjålne nummerplader.

Den 29-årige kørte 120 km/t, da han mejede den 74-årige mand ned. Han var sammen med sin kone og hund på vej til stranden. Forbremsen på den stjålne mc virkede ikke og det var den 29-årige klar over. Han er godt kendt hos politiet.