Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En personbil og en traktor bragede i morges frontalt sammen på Guldborgvej på Lolland. To personer døde, da begge køretøjer brød i brand

Morgentrafikken på Guldborgvej på Lolland krævede i morges to dødsofre, da en traktor og en lille personbil bragede frontalt sammen i en forfærdelig ulykke.

Begge køretøjer brød i brand umiddelbart efter sammenstødet, og føreren af den lille personbil brændte inde i sit køretøj.

Føreren af traktoren blev slynget ud af kabinen, men landede så uheldigt, at han blev klemt ihjel, da hans eget vognlæs af roer væltede ned over ham.

- Vi arbejder ud fra, at det var personbilen, der trak over i traktoren, fortæller vagtchef Anders Mikkelsen fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

Personbilen ramte sandsynligvis traktorens venstre baghjul. Det store hjul blev revet af traktoren ved sammenstødet, og landbrugskøretøjet væltede. Begge køretøjer brød i brand.

Den voldsomme brand i bilen betyder, at det ikke endnu har været muligt at identificere føreren af personbilen.

- Vi tager udgangspunkt i, at det er en mand her fra området. Vi har en formodning om, hvem det er, men vi kan ikke identificere ham med 100 pct.s sikkerhed endnu. Vi skal nok bruge tandkort og dna for at blive helt sikre, siger vagtchefen.

Traktorens fører var en lokal mand på 42 år.

Der var adskillige øjenvidner til ulykken i den tætte morgentrafik. Flere har ifølge folketidende.dk haft brug for krisepsykologhjælp efter oplevelsen, og nogle er blevet kørt til sygehuset til behandling for chok.

Ulykken skete på Guldborgvej ved Hjelm Skibholtvej klokken lidt i otte.

VED DU NOGET? HAR DU BILLEDER? TIP B.T. PÅ 1929@BT.DK

Andre læser også