Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Politibetjent J.O., der forrige år skød og dræbte en biltyv med sin tjenestepistol, skal vidne mod sit offers bror, der er tiltalt for æreskrænkelse.

- I dag var jeg for første gang i Kalundborg siden retssagen mod J.O. Gæt, hvad der sker: RIGTIG GÆTTET J.O. ligger lige i røven på mig i sin gamle grønne Range Rover med to af hans børn i bilen. SVINET sidder og griner smørret i bilen og har så travlt med at gøre opmærksom på sig selv, at han helt glemmer at tage hensyn til, at han har børn i bilen. (...) Han var ved at køre op i røven på mig ved hajtænderne ved rundkørslen. KAN JEG NU IKKE ENGANG TAGE I SOMMERHUS UDEN AT BLIVE GENERET AF MIN BRORS MORDER, HVIS JEG SKAL UD AT HANDLE?

Sådan skrev Carsten Emil Nielsen på væggen i facebookgruppen 'Os det støtter familien til den skuddræbte i Kalundborg' 29.april 2010.

Læs også:
Altså blot få dage efter, at J.O. ved retten i Holbæk var blevet frikendt for vold med døden til følge, fordi han året forinden havde skudt og dræbt Carsten Emil Nielsens bror, Michael 'Miv' Nielsen.

I en opsigtsvækkende retssag, blev det slået fast, at J.O. havde handlet i overensstemmelse med reglerne, da han året forinden affyrede fem skud ind gennem en bil og dræbte biltyven Michael Nielsen. Det sidste og dræbende skud faldt skråt bagfra.

Nu skal Carsten Emil Nielsen snart i retten i Næstved - tiltalt for freds og æreskrænkelse af J.O.. Retsmødet er berammet til 13. oktober 2011.

På facebooksiden opfordrer Carsten Emil Nielsen alle, der genem tiden har haft sammenstød med J.O., til at melde sig og fortælle historierne fra det, han kalder J.O.'s 'Voldsregime'.

Læs mere:
Brian Carsten Maarup erklærer sig på sitet enig. Han undrer sig over, at J.O. kan gå fri på trods af, at denne med års mellemrum har skudt to mennesker. Endda to tætte venner, der éngang havde anmeldt ham for politi-brutalitet.

Brian Carsten Maarup er også tiltalt i sagen. Begge efter straffelovens § 267, der omhandler freds og æreskrænkelse.

J.O. er blevet taget væk fra aktiv tjeneste og bestrider nu et administrativt job hos politiet i Kalundborg.

Bt.dk ville gerne have haft en kommentar fra J.O. selv. Det har indtil videre ikke været muligt.

J.O. har dog tidligere erkendt, at han fulgte efter Carsten Emil Nielsen den pågældende dag i Kalundborg.

Andre læser også