En rengøringsmedarbejder fra Næshøjskolen i Harlev er blevet meldt til politiet for mulig blufærdighedskrænkelse, efter at en elev har fortalt om en mistænkelig episode. Arkiv.
En rengøringsmedarbejder fra Næshøjskolen i Harlev er blevet meldt til politiet for mulig blufærdighedskrænkelse, efter at en elev har fortalt om en mistænkelig episode. Arkiv. Foto: unknown

En mistænkelig historie fra en skoleelev på Næshøjskolen i Harlev nær Aarhus har fået alarmklokkerne til at ringe hos skolens ledelse, der torsdag valgte at anmelde én af skolens rengøringsmedarbejdere for mulig blufærdighedskrænkelse til Østjyllands Politi.

Det var onsdag morgen, at den mulige blufærdighedskrænkelse fandt sted mod én af skolens yngre elever. Det skriver TV 2 Østjylland.

Umiddelbart efter tog den pågældende dreng straks kontakt til en ansat på skolen for at fortælle om »en mærkelig oplevelse«, han havde haft med én af skolens rengøringsmedarbejdere.

Skolelederen på Næshøjskolen, Lars Mølgaard, ønsker ikke at oplyse, hvad eleven konkret har fortalt skolens personale, men til Newsbreak.dk fortæller han, at der var noget i drengens historie, der fik ham til at vurdere, at episoden måtte undersøges nærmere:

»Når jeg har anmeldt det, så er det, fordi jeg synes, der skulle nogle myndigheder, der skulle gå ind og undersøge det. Hvad der er sket, og hvad er der ikke sket?« siger han til Newsbreak.dk.

Efterfølgende har skoleleder Lars Mølgaard taget kontakt til drengens forældre, ligesom at de øvrige forældre også er blevet informeret om sagen.

arkiv

Lars Mølgaard har været leder i skolevæsenet i 20 år og har hverken kendskab eller mistanke til, at der har fundet lignende tilfælde af blufærdighedskrænkelse sted end det tilfælde, der nu er anmeldt til politiet. Men ikke desto mindre er han meget ked af situationen, fortæller han til TV 2 Østjylland.

»Jeg er ked af, at sådan noget sker på vores skole, og jeg håber, at man meget hurtigt finder en afklaring, så vi kan komme godt videre, for vi vil gerne have, at skolen er et trygt og sikkert sted for alle børnene at færdes hver dag. Det er det, vi kommer her for, og det er også det, vi gerne vil have, at børnene oplever,« siger en tydeligt berørt skoleleder til TV 2 Østjylland.

Rikke Thomsen

Den pågældende rengøringsmedarbejder er ikke ansat direkte af skolen, men ifølge Lars Mølgaard vil vedkommende ikke være at finde på skolen, så længe sagen kører.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.