To maskerede personer begik søndag aften ved 23-tiden et voldsomt røveri mod FedEx på Ejby Industrivej i Glostrup.

Kort før klokken 23 søndag aften trængte to mænd maskeret med elefanthuer ind hos FedEx. Her truede de de ni ansatte med en AK47 maskinpistol og en almindelig pistol. Der blev dog ikke affyret  skyd under røveriet. Det fortæller Carsten Jansson, vicepolitiinspektør og efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi.

Røverne var foruden elefanthuer iført hvide malerdragter og sorte handsker. De var meget voldsomme i deres opførsel og tvang de ni ansatte til at lægge sig på gulvet. Derefter bandt de deres arme sammen med sorte kabelstrips. 

- Bagefter stjal de en af FedEx's biler og kørte den hen til en rampe. Her læssede de omkring 40-50 pakker ind i bilen. Det er alle pakker med påskriften "high value" (stor værdi, red.), fortæller Carsten Jansson til bt.dk.

Derefter flygtede de fra stedet. Allerede klokken 23.25 fandt politiet dog bilen i brand på Vester Kirkegård på Vesterbro.

- Gerningsmændene forsvandt med værdier for omkring 200.000 kr. Lige nu har vi ingen ide om, hvem de er, men vi undersøger gerningsstedet efter nye spor igen i dag, siger Carsten Jansson

Gerningsmændene talte dansk med udenlands accent, er mellem 180-185 cm. høje og almindelige af bygning. 


bt.dk følger sagen