Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Politiet er i løbet af natten ikke kommet tættere på de mænd, der lørdag aften skød en 19-årig pige i Herlev. Pigens tilstand er stabil.

En ung pige blev tidligt lørdag aften ramt af skud i Herlev nord for København. Pigen sad i en bil med to AK81-bandemedlemmer, da der fra en anden bil blev affyret i alt tre skud.

Alt tyder ifølge politiet på, at skyderiet er relateret til bandekonflikten. Den 19-årige pige blev ramt i armen af et enkelt skud, da personer i en mørk firehjulstrækker afgav i alt tre skud mod den VW Golf Cabriolet, som pigen befandt sig i sammen med de to AK81.bandemedlemmer.

Efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi, Torben Wittendorff, fortalte for kort tid siden til TV2 News, at det i aftes lykkedes politiet at afhøre den 19-årige pige, men hendes oplysninger om hædelsesforløbet har ikke bragt politiet videre i sagen.

Politiet har ligeledes forsøgt at forhøre de to AK81'ere, som efter al sandsynlighed var målet for kuglerne, men de har valgt at klappe i som østers.

- Det er ikke unormalt i den type sager her, og det gør det selvfølgelig sværere at efterforske, siger Torben Wittendorff og fortsætter:

- Vores bedste chance lige nu er, at vi hurtigst muligt finder den efterlyste firehjulstrækker og finder nogle spor i den, siger han til TV 2 News.

Andre læser også