Tyske Anneli måtte lade livet til sine kidnappere, selvom familien var villige til at betale løsesum. Ifølge tysk politi blev hun kvalt med et bælte.

Desuden mener politiet, at bortførerne valgte at slå 17-årige Anneli ihjel, fordi hun i forvejen kendte dem. Og dermed ville have let ved at udpege dem igen.

Tirsdag kom det ellers frem, at kidnapperne kort efter bortførelsen af kvinden havde ringet til familien fra kvindens egen telefon, hvor faderen kunne høre sin datters desperate skrig i baggrunden.

Mandag morgen blev det kun 17-årige offer fundet død på en landejendom tæt på sit hjem og stedet, hvor hun forsvandt. Hun nåede at være forsvundet i fire døgn, før politiet gjorde det grusomme fund. Kidnapperne forlangte de 1,2 mio. euro fra faderen, som af tyske medier betegnes som en rigmand. Familien erklærede sig villige til at betale løsesummen, men det forhindrede altså ikke mordet på Anneli..

To mænd er anholdt i sagen, og den ene, en 39-årig arbejdsløs kok, er gift og har to sønner, men ifølge tyske Bild søgte han alligevel efter sex på internettet.

»Jeg er en ærlig fyr, der kan lide at blive forført,« skulle han tilsyneladende have skrevet, når han søgte efter hurtig sex under foregivende af at være single.

Det gik galt med overførsel

Ifølge Bild onsdag formiddag slog udbetalingen af løsesummen fejl, fordi familien reelt ikke fik muligheden for at overføre de 1,2 mio. euro til gerningsmændene.

Kidnapperne var tre gange i kontakt med familien. Første gang torsdag aften kl. 20, hvor løsesummen på 1,2 mio. euro blev krævet. Disse penge gjorde familien og politiet klar til udbetaling, men ved den tredje - og sidste - telefoniske kontakt med kidnapperne fredag kl. 11.52 krævede de pengene overført elektronisk via netbank til en oversøisk konto. Ifølge Bilds oplysninger i Malaysia.

Imidlertid opgav kidnapperne hverken et kontonummer eller navnet på nogen bank.

»Så det var umuligt at udbetale løsesummen,« lyder det ifølge Bild fra politichef Dieter Kroll.

Ydermere vil elektronisk overførsel af så store beløb til et land uden for EU også løbe ind i problemer med det tyske bureaukrati, der kræver skriftlig forhåndstilladelse. Det kan ifølge politiets teori have været med til at få bortførerne til at gå i panik og slå deres offer ihjel.