Det vælter frem med detaljer om de to anholdte for mordet på en kun 17-årig rigmandsdatter fra Meissen ved Dresden i Tyskland, som torsdag i sidste uge blev kipnappet og fundet død mandag. De krævede 1,2 mio. euro i løsesum fra forældrene, men de slog pigen ihjel, før de fik pengene. Tilsyneladende var de begge dybt forgældede.

Den 39-årige familiefar er gift og har to sønner, og så er han svigersøn til kvinden, der ejer den landejendom, hvor 17-årige Anneli mandag blev fundet dræbt. Ifølge tyske medier købte han i juni et hus i Bayern til 350.000 euro, men manden er arbejdsløs.

Det skriver tyske Bild.

Han lavede ellers et firma 'Lej en kok' i 2006, da han selv er uddannet kok, men det blev erklæret konkurs efter tre år. Inkassofirmaer har jagtet ham for gæld, men det har ikke forhindret ham i at lave ændringer på sit nyindkøbte hus for 80.000 euro.

»Han talte aldrig om gæld. Og det var på vegne af svigermoderen, han var på landejendommen torsdag til lørdag, fordi han skulle sælge den for hende,« siger moderen til den 39-årige.

Morgen morgen blev 17-årige Anneli fundet dræbt ved en landejendom tæt på det sted, hvor hun boede og blev bortført. Hendes kidnappere havde forlangt en løsesum på 1,2 mio. euro, hvis familien ville se deres datter igen. Det var familien villige til, men på tragisk vis slog de alligevel kvinden ihjel, før de havde fået deres penge.

Politiet har både anholdt den 39-årige familiefar og en ven, en 61-årig mand, for bortførelsen og mordet på den unge Anneli.

Der var dna, der bragte politiet på sporet af den 39-årige. Han er tidligere kendt af politiet i forbindelse med en seksualforbrydelse, men blev aldrig dømt. Kun for forsikringssvindel.

Vennen på 61 år handlede til daglig med ædelmetaller og ligeledes dybt forgældet, ifølge tysk presse. Hans ekskoner beskriver ham som 'ægteskabssvindler' og 'professionel løgner'. Og han havde på samme måde et firma, som gik konkurs og var skyld i en gæld. Fordi han ikke havde betalt husleje, for de lokaler han lejede, forlod han sig en gæld på 35.000 euro.

»Han fik hurtigt en ny kone, da han blev skilt fra sin første. En lærerinde fra en god familie, som havde penge. Og det udnyttede han,« siger en bekendt til den 61-årige til Bild.

»En særling. Han talte aldrig meget,« fortæller en nabo om ham.