I 2006 blev 18-årige Cecilie Kajus Næblerød slået ihjel af sin kæreste. Nu har en ukendt gerningsmand oprettet en falsk datingprofil med billedet af den myrdede kvinde. Det skriver Ekstra Bladet tirsdag.

Først blev hun offer for en jaloux og psykisk syg ekskæreste, som 3. marts 2006 dræbte hende med op mod 50 knivstik til et karneval på Hasseris Gymnasium ved Aalborg. Og nu hænges Cecilie Kajus Næblerød ud på datingsitet E-kontakt.dk.

På datingsiden har en person oprettet en falsk profil med billedet af den smilende Cecilie Kajus Næblerød. Ekstra Bladet bringer i dag en affotografering af den falske profil som viser, hvordan personen bag i stedet for at bruge den myrdedes navn kalder sig 'Sexkilling' og sælger sig selv som en 25-årig kvinde fra Vordingborg. Profilen gør det klart, at kvinden søger en mand på mellem 24-32 år med henblik på et fast forhold og giftermål.

- Jeg er ikke vred, nærmere ked af det. Det giver en klump i halsen og gør ondt. Cille stod jo for noget ærligt, smukt og kærligt, som er milevidt fra det her, siger Cecile Kajus Næblerøds mor, Lisa Næblerød, til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har E-kontakt.dk nu fjernet den falske datingprofil, som nåede at ligge på nettet i tre dage. Gerningsmanden er endnu ikke identificeret.

- Finder vi ikke selv den pågældende, er det muligt vi anmelder sagen til politiet, siger direktør for E-kontakt.dk, Kjell Pettersson til Ekstra Bladet.

Fem uger efter drabet på den 18-årige kvinde fortalte hendes mor til bt.dk, at hun ikke kunne finde en vej ud af sorgen. I et forsøg på at komme videre skrev hun derfor breve til sin afdøde datter. Især ét af dem understregede hendes fortvivlelse.

- Lige nu er sorgen ikke til at bære. Den river og flår i hele min krop. Jeg har været oppe i din lille have og tænde lys, og dit dejlige billede smiler mig i møde.

- Nu mens jeg sidder og skriver til dig med tårerne, der triller, sidder Sebastian (Cecilies lillebror, red.) og ser tegnefilm. Jeg forsøger at holde lidt tilbage, men åh hvor har jeg bare brug for at holde dig tæt ind til mig og dufte dit hår.

- Hvad skal jeg dog gøre? Lille elskede mus. Det er så ulideligt. Jeg har bare lyst til at råbe »kom hjem, skrev moderen, Lisa Næblerød.

Ifølge Ekstra Bladet udgiver Lisa Næblerød om to måneder en bog om sin sorg.