Den 40-årige narkotiltalte jetset-dronning har vundet en lille sejr. Hun skal alligevel ikke på anklagebænken sammen med sin 37-årige ven, der er tiltalt for at have leveret 140 gram kokain til hende.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Vi har netop fået en fax fra landsretten om, at de har afvist vores kæremål. Sagerne skal dermed køres seperat, siger anklager, politifuldmægtig Thomas Brædder til bt.dk.

Københavns Byret havde ellers allerede berammet sagen mod jetset-dronningen og hendes ven til juni, men på et retsmøde den 14. december krævede kvindens forsvarer, advokat Jørgen Lange, at sagen mod hans klient blev skilt fra sagen mod den 37-årige tidligere dømte narkohandler.

Københavns Byret afsagde allerede kort før jul en kendelse om, at sagerne skulle skilles. Men anklagemyndigheden kærede beslutningen til landsretten med henvisning til, at det ville være upraktisk at køre dem seperat, fordi der er tale om samme bevisførelse i begge sager.

- Vi skal bevise, at den 37-årige har solgt kokainen, og at den tiltalte kvinde har købt. Derfor mener vi ikke, at sagerne skal køres hver for sig, sagde anklager, politifuldmægtig Thomas Brædder til bt.dk.

Nu skal der berammes et nyt tidspunkt for sagen mod jetsetdronningen. Det vil formentlig være inden for de næste par måneder.