Lige nu bliver en dansk mand afhørt af en dommer i den spanske by Fuengirola. Det sker, efter at han er blevet anholdt i forbindelse med sin ekskones død. Det skriver Spanien i Dag.

Den sigtede mand afhøres ifølge det danske medie i Spanien i et retslokale, som beskæftiger sig særligt med retten for vold mod kvinder.

Fredag eftermiddag blev en 70-årig kvinde fundet død ved trappeopgangen til sit hus i den spanske ferieby Fuengirola nær Málaga, og det er altså i forbindelse med denne kvindes død, at manden er anholdt.

Ifølge El País mistede kvinden livet på grund af et fald ned ad en trappe i sit hjem fredag eftermiddag omkring klokken 16. Men politiet har ifølge avisen mistanke om, at hun ikke er faldet i døden ved et tilfælde.

Liget viste angiveligt tydelige tegn på vold, men da obduktionen ikke kunne vise noget med sikkerhed, er der i øjeblikket ingen beviser på, at kvinden er blevet myrdet.

Eksmanden, der lige nu er under afhøring, blev ifølge det spanske medie Sur separeret fra den 70-årige kvinde for lidt over et år siden, og det indgår i politiets efterforskning som et muligt motiv.

Også den danske ambassade er i gang med at undersøge sagen, har Borgerservice tidligere sagt til Ritzau.

Andre læser også