____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den tidligere cykelrytter Brian Holm har nu valgt at træde frem og bekræfte, at det er ham, der er sigtet for at have sexkrænket en lille pige. En dommer valgte ellers fredag at beskytte ham med navneforbud, men efter at BT mandag skrev om sagen, har han altså nu valgt selv at ophæve navneforbuddet.

Brian Holm stod tirsdag frem på en cafe på Frederiksberg og fortalte, at det var ham, som er den kendte sportsmand, der er blevet sigtet for sex-misbrug af en mindreårig pige.

- Jeg står frem her nu. For jeg vil ikke gå og lege skjul. Jeg vil ikke spille usynlig i flere måneder. Det er en lortesituation, men jeg har det allerede bedre nu, sagde han til de fremmødte journalister.

Brian Holm, der nægter anklagerne, fortalte, at hans advokat har frarådet ham at stå frem, men at han alligevel har valgt selv at gøre det.

Han ønskede ikke at gå i detaljer med sagen.

Sportsmanden er sigtet efter § 225 jf. § 216 stk. 2, hvilket handler om anden kønslig omgang end samleje.

I § 216 hedder det: For voldtægt straffes med fængsel indtil 12 år den, der har samleje med et barn under 12 år. I § 225 hedder det, at § 216 finder tilsvarende anvendelse med hensyn til andet seksuelt forhold end samleje.

På Twitter spreder nyheden sig hastigt. Her kan du se reaktionerne på sigtelsen af Brian Holm: